0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

LEGRAND

cablare pe 2 fire (distante maxime 80-100m), comercializare sub forma de kit-uri extensibile.

Variante:

  • kit standard - monitor 4.3 inch hands-free, post exterior de apel pentru 1-2 familii
  • kit standard - monitor 7 inch cu "efect de oglinda", post exterior de apel pentru 1-2 familii
  • kit premium - monitor 7 inch, Touch Screen, post exterior de apel pentru 1-2 familii
  • kit premium - monitor 10 inch, Touch Screen, post exterior de apel pentru 1-2 familii

Kiturile LEGRAND se pot extinde pana la 3 monitoare si 2 camere videointerfon (posturi de apel)

Videointerfon LEGRAND 4.3 inch

Kit videointerfon Legrand format din monitor color hands-free 4.3 inch si camera videointerfon (post de apel) pentru 1-2 familii. Caracteristici monitor: 4 butoane mecanice frontale - raspuns la apel (intercomunicatie pentru sistemele cu mai multe monitoare), monitorizare video, comanda poarta pietonala, comanda poarta auto si 3 reglaje continue - volum, luminozitate, culoare. Caracteristici camera: LED-uri albe pentru functionare pe timp de noapte, senzor de lumina, butoane de apel iluminate, rezistenta la impact IK07 si intemperii IP54. Sistemul se cableaza pe 2 fire pana la distante de 80-100m. Configuratia maxima este de 3 monitoare si 2 camere videointerfon.

Pret cu TVA:
800,00 lei

Disponibilitate: Lichidare stoc

Detalii produs

Videointerfon LEGRAND 7 inch

Kit videointerfon Legrand format din monitor color hands-free 7 inch si camera videointerfon (post de apel) pentru 1-2 familii. Caracteristici monitor: finisaj oglinda, culoare neagra, 5 butoane mecanice laterale - raspuns la apel (intercomunicatie pentru sistemele cu mai multe monitoare), monitorizare video, comanda poarta pietonala, comanda poarta auto, comanda lumina auxiliara si 3 reglaje continue - volum, luminozitate, culoare. Caracteristici camera: LED-uri albe pentru functionare pe timp de noapte, senzor de lumina, butoane de apel iluminate, rezistenta la impact IK07 si intemperii IP54. Sistemul se cableaza pe 2 fire pana la distante de 80-100m. Configuratia maxima este de 3 monitoare si 2 camere videointerfon.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Monitor videointerfon LEGRAND 4.3 inch

Monitor color hands-free cu diagonala 4.3inch/11cm, 4 butoane mecanice frontale (raspuns/terminare apel, monitorizare/comutare video, comanda poarta pietonala, comanda poarta auto), 3 reglaje continue (volum sonerie, luminozitate, culoare), intercomunicatie audio cu celelalte monitoare din sistem. Monitoarele se cableaza pe 2 fire pana la distante de 80-100m fata de postul exterior de apel. Configuratia maxima este de 3 monitoare, 2 posturi de apel (camere videointerfon) si o camera de supraveghere.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Monitor videointerfon LEGRAND 7 inch

Monitor color hands-free cu diagonala 7inch/18cm, finisaj "oglinda", 5 butoane mecanice laterale (raspuns/terminare apel, monitorizare/comutare video, comanda poarta pietonala, comanda poarta auto, comanda lumina auxiliara), 3 reglaje continue (volum sonerie, luminozitate, culoare), intercomunicatie audio cu celelalte monitoare din sistem. Monitoarele se cableaza pe 2 fire pana la distante de 80-100m fata de postul exterior de apel. Configuratia maxima este de 3 monitoare, 2 posturi de apel (camere videointerfon) si o camera de supraveghere.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Camera videointerfon LEGRAND

Camera videointerfon (post exterior de apel) pentru 1-2 familii, functionare pe timp de noapte (LED-uri albe), senzor de lumina (comanda iluminarea butoanelor de apel in conditii de iluminare redusa), intrare pentru camera de supraveghere, actionare 2 yale electromagnetice (poarta pietonala si poarta auto), carcasa metalica cu finisaj de aluminiu, rezistenta la impact IK07 si intemperii IP54. Posturile exterioare de apel se cableaza pe 2 fire pana la distante de 80-100m fata de ultimul monitor (post interior). Configuratia maxima a unui sistem Legrand este de 3 monitoare, 2 posturi de apel si o camera de supraveghere.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii