Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile

Siteul neosis.ro este administrat de societatea comerciala NEOSIS Security SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Tohani nr. 1, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/14950/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO24415366, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii “NEOSIS".

Persoana fizica sau juridica ce inregistreaza o comanda online pe siteul www.neosis.ro este denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii "Cumparator".

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza siteul www.neosis.ro si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

NEOSIS Security SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila. De aceea, va recomandam sa consultati in prealabil aceasta sectiune de fiecare data cand doriti sa initiati o noua comanda online, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Acceptarea acestor Termeni si Conditii este realizata, in momentul efectuarii unei comenzi, odata cu selectarea bifei "Am luat la cunostinta si accept Termenii si Conditiile siteului www.neosis.ro".
Bifarea acesteia si selectarea butonului Trimite comanda, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea conditiilor siteului www.neosis.ro pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii va rugam sa ne contactati la telefon 0754 636 747 (Lu-Vi / 10-17)

Termeni si conditii pentru echipamentele aduse la comanda

Echipamentele aduse la comanda sunt marcate pe siteul www.neosis.ro cu eticheta "Disponibilitate: La comanda".

 1. Echipamentele se platesc in avans (se emite factura proforma).
 2. Se notifica clientul, prin email, despre perioada de asteptare: perioada de timp scursa din ziua in care este confirmata plata facturii proforme si ziua in care se expediaza echipamentele catre client (pentru majoritatea produselor 3-5 zile); daca din motive care nu tin de firma NEOSIS, acest termen este depasit iar clientul nu doreste sa prelungeasca perioada de asteptare, NEOSIS va returna in maxim 3 zile suma integrala clientului (prin transfer bancar).
 3. Produsele aduse la comanda nu se pot returna/storna, conditie aplicata atat persoanelor fizice (consumatori) cat si persoanelor juridice; in acest sens recomandam clientilor care au in vedere echipamente din aceasta categorie, sa apeleze la suportul tehnic oferit de NEOSIS

Nu sunt afectate in nici un fel Garantia de Conformitate si Garantia Comerciala.

Click aici pentru mai multe informatii.

Va rugam sa adaugati in cosul de cumparaturi produse marcate cu "Disponibilitate: La comanda" numai daca sunteti in acord total cu cele de mai sus.

Informatii generale

Comanda minima acceptata este de 300 lei

 • Comenzile catre NEOSIS se fac prin urmatoarele metode:

- online - pe siteul www.neosis.ro, prin cosul electronic

- telefonic/email - numai pentru clientii fideli (care au mai mult de 10 comenzi facute catre NEOSIS)

Inregistrarea unei comenzii pe site, indiferent de metoda aleasa, este supusa confirmarii sale ulterioare.

 • Preturile afisate sunt actualizate si se adreseaza persoanelor fizice si juridice
 • Produsele se returneaza numai in conformitate cu legislatia aflata in vigoare. Cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru posibilele neconcordante aparute intre performantele tehnice ale echipamentelor (inscrise in fisa tehnica a produsului) si necesitatile de exploatare dorite; pentru evitarea acestor situatii va rugam sa apelati cu incredere la suportul tehnic oferit de personalul NEOSIS. Vezi aici despre legislatia aplicabila persoanelor fizice: Renuntarea la cumparare
 • NEOSIS acorda pentru produsele comercializate suport tehnic prin intermediul telefonului 0754 636 747 si adresei de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in timpul programului de lucru
 • Anumite echipamente presupun desigilarea ambalajului original pentru inscrierea numarului de inregistrare (s/n - serial number) in certificatul de garantie
 • Dat fiind numarul mare de echipamente prezentate pe site si fluctuatiei stocurilor, va rugam sa solicitati informatii suplimentare privind disponibilitatea produselor
 • Cereri de oferta - va rugam nu trimiteti cereri de oferta pe adresele noastre de contact, nu fac parte din obiectul nostru de activitate (vezi pagina "Cum comand" pentru solutii alternative)

Avize

NEOSIS Security SRL este avizata in scopul prelucrarii datelor personale ale clientilor in vederea emiterii facturilor (CNP, CI, adresa, telefon) de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) prin notificarea 22928/24.04.2012

Comenzile ferme

Comanda minima acceptata este de 300 lei

Comenzile ferme se fac:

 • online - prin cosul electronic
 • telefonic sau email - numai pentru clientii fideli (care au mai mult de 10 comenzi facute catre NEOSIS)

Daca optati pentru comanda trimisa pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. va rugam sa specificati si urmatoarele date necesare emiterii Facturii Proforme/Facturii Fiscale:

 • Persoane fizice: nume, prenume, adresa de facturare (domiciliu) si adresa de livrare, persoana si telefon de contact
 • Persoane juridice: denumire, CUI, Registrul Comertului, adresa de facturare (sediu social) si adresa de livrare, persoana si telefon de contact

Facturile proforme au o valabilitate de 3 zile lucratoare de la emitere dupa care se anuleaza.

Facturile proforma sunt trimise de NEOSIS catre Cumparator pe email, dupa ce comanda a fost verificata si confirmata telefonic de un reprezentant NEOSIS.

1. Comanda cu cosul

La plasarea unei comenzi cu cosul, vi se va cere sa urmati mai multe etape:

 • adaugati produsele dorite in cos
 • selectati modalitatea de livrare si plata
 • trimiteti comanda

Prin inregistrarea comenzii (apasarea butonului Trimite comanda), Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si ca a fost de acord cu Termenii si Conditiile siteului www.neosis.ro.

Dupa trimiterea comenzii, un email va fi generat automat de siteul www.neosis.ro catre Cumparator. El va contine detaliile comenzii facute. Inregistrarea comenzii constituie o oferta de achizitionare a produselor de la NEOSIS, supusa confirmarii sale ulterioare de catre personalul NEOSIS.

2. Validarea comenzii

Dupa trimiterea comenzii, Cumparatorul va fi contactat de un reprezentant NEOSIS (telefonic sau pe email), pentru confirmarea disponibilitatii produselor comandate si detalii despre pasul urmator in procesul de cumparare.

NEOSIS depune toate eforturile pentru livrarea produselor comandate de clienti, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o comanda (inainte s-o accepte). In cazul in care comanda este refuzata de NEOSIS, Cumparatorul va fi anuntat in maxim 2 zile lucratoare (email/telefonic), de la momentul efectuarii comenzii.

NEOSIS poate solicita informatii suplimentare despre adresa si ora la care sa fie livrata comanda, in cazul in care informatiile furnizate initial de catre Cumparator nu sunt suficiente (sau incorecte) pentru onorarea comenzii. In acest caz, comanda va fi validata doar la primirea noilor informatii solicitate. In cazul nefurnizarii de catre Cumparator a informatiilor suplimentare solicitate, NEOSIS isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva.

De indata ce comanda dumneavoastra e gata sa fie expediata, un reprezentant NEOSIS va va contacta (telefonic sau pe email) pentru a confirma expedierea comenzii; pe adresa de email veti primi o copie dupa AWB-ul ce insoteste pachetul.

Plati persoane fizice si juridice

Plata in avans indiferent de valoarea facturii

 • Platesti prin transfer bancar la ING, in avans, pe baza de Factura Proforma
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti impreuna cu produsele (livrare prin curierat rapid)

Plata ramburs pentru comenzi mai mici de 2.000 LEI

 • Platesti numerar intreaga suma curierului la primirea produselor, curierul elibereaza chitanta fiscala pentru suma primita
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti impreuna cu produsele

Plata ramburs pentru comenzi mai mari de 2.000 LEI

 • Platesti prin transfer bancar la ING un avans de 50% din valoare pe baza unei Facturi Fiscale de avans iar restul numerar la primirea produselor (dar nu mai mult de 5.000LEI)
 • Cele doua facturi (de avans si finala) si Certificatul de Garantie le primesti impreuna cu produsele, curierul iti elibereaza chitanta pentru suma platita numerar

Daca din motive independente de NEOSIS nu se pot livra echipamentele in perioada stabilita de comun acord cu Cumparatorul iar acesta a achitat produsele in avans, NEOSIS va transfera in maxim 3 zile in contul Cumparatorului intreaga suma achitata de acesta.

Livrari si termene de livrare

 • Produsele aflate pe stoc se pot expedia, prin firma de curierat rapid Fan Courier, in 1 - 3 zile de la primirea confirmarii platii (expediere = predare pachet reprezentantului firmei de curierat, livrarea catre cumparator se face a doua zi).
 • Produsele care nu se afla pe stoc se pot expedia prin Fan Courier in 3 - 10 zile de la primirea confirmarii platii.
 • Plati legate de transportul produselor:

  Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei - NEOSIS asigura transportul prin Fan Courier (comanda livrata intr-o singura transa), in reteaua de localitati acoperite de acesta (fara km suplimentari). In cazul in care clientul doreste livrarea in afara ariei de acoperire a firmei Fan Courier, clientul va suporta costurile transportului pentru km suplimentari

  Pentru comenzi cu valoare mai mica de 1.000 lei - transportul prin reteaua Fan Courier este platit de Cumparator. Puteti sa va faceti o calculatie a transportului aici: Tarife Fan Courier

  Servicii suplimentare (se specifica in comanda de Cumparator):
  - Primirea pachetului sambata - taxa suplimentara (taxa se include in factura)
  - Deschidere pachet - taxa suplimentara (taxa se include in factura)
 • NEOSIS nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele deteriorari, furturi sau pierderi survenite in timpul transportului. Optional, Cumparatorul poate asigura echipamentele la curier (aproximativ 1-1.5% din valoarea declarata)
 • Produsele sunt livrate la adresa furnizata de Cumparator in comanda, doar pe teritoriul Romaniei

Bine de stiut:

 • Toate comenzile care se concretizeaza prin emiterea unei Facturi Proforma sunt considerate Comenzi Ferme
 • Produsele comandate sunt retinute la dispozitia clientului timp de 3 zile lucratoare (perioada egala cu valabilitatea facturii proforme emise). Daca la finalul acestui interval de timp Cumparatorul nu se face dovada achitarii acestora, comanda se anuleaza
 • Cumparatorii care fac comenzi cu plata in sistem ramburs (in baza unei Comenzi Ferme) si refuza primirea acestora, nu vor mai putea face alte comenzi catre NEOSIS

Garantie

 • Garantia este specificata pe site, pentru fiecare produs in parte; ea se regazeste si in Certificatul de Garantie pe care il primeste, in format tiparit, Cumparatorul
 • Produsele care se intorc la NEOSIS pentru garantie vor fi insotite de Certificatul de Garantie (copie); pierderea Certificatului de Garantie atrage dupa sine pierderea garantiei. In Certificatul de Garantie sunt specificate serialele produselor, seriale prin care se face identificarea produselor
 • Echipamentele a caror forma fizica a fost alterata (cabluri taiate, echipamente desigilate sau lovite) sau care au fost instalate incorect (alimentare inversa, alimentare ce nu se incadreaza cu limitele prevazute in documentatia tehnica a produsului) ies automat din garantie.
 • Click aici pentru mai multe informatii si vizualizare Certificat de Garantie.

Prin garantia comerciala aveti la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza Certificatului de Garantie emis de NEOSIS.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproporţionata. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

Durata de utilizare

Durata medie de utilizare a produselor comercializate de NEOSIS este de 1 - 2 ani, cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel.
Durata medie de utilizare a produselor coincide cu durata garantiei comerciale oferita pentru respectivele produse in situatia respectarii conditiilor de transport, manipulare, depozitare şi exploatare.

Confidentialitate

 • NEOSIS respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai
 • NEOSIS nu incurajeaza spam-ul si nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti (persoane fizice sau juridice)
 • Orice utilizator care a furnizat explicit pe siteul neosis.ro adresa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date NEOSIS

Limitarea raspunderii

1. Erori ale preturilor

NEOSIS depune toate eforturile pentru afisarea corecta a preturilor pe siteul neosis.ro, cu toate acestea este posibil sa apara si erori. In cazul in care NEOSIS descopera o eroare legata de pretul unui produs comandat deja de catre Cumparator, acesta va fi informat imediat despre eroarea produsa. In acesta situatie Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.

In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, NEOSIS va considera comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin email.

In cazul în care Cumparatorul decide anularea comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul produselor comandate, NEOSIS va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen, dar nu mai mult de 2 zile calendaristice de la anulare.

2. Disponibilitatea produselor si validitatea ofertelor

In cazul in care un produs nu este disponibil, NEOSIS isi rezerva dreptul de a anula comanda, caz in care Cumparatorul va fi notificat in consecinta (telefonic sau email).

Daca plasati o comanda pentru mai multe produse dintre care cel putin unul nu este disponibil, NEOSIS va va informa corespunzator. In cazul in care Cumparatorul doreste sa primeasca in mai multe etape (din motive de disponibilitate) o comanda a carei valoare depaseste 1000lei, acesta isi va plati transportul pentru expeditiile a caror valoare este mai mica de 1000 lei.

Simplul fapt de a adauga in cos produse si a trimite electronic comanda nu inseamna si validarea automata a acesteia. Validarea finala a comenzilor se face de catre personalul NEOSIS, prin contactarea Cumparatorului (telefonic sau prin email).

Inregistrarea comenzii nu garanteaza si livrarea tuturor produselor din comanda plasata.
In cazul in care anumite produse din comanda devin indisponibile NEOSIS isi rezerva dreptul de rambursa (daca plata este in avans) sau inlocui produsul indisponibil, dupa validarea in prealabil impreuna cu Cumparatorul.

Forta Majora

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor NEOSIS. NEOSIS nu poate fi trasa la raspundere in aceste cazuri de forta majora.

Politica Cookies si politica de confidentialitate a datelor personale

Politica cookies
Politica de confidentialitate

Altele

 • Imagini

Imaginile reprezentand echipamentele/sistemele prezentate pe siteul https://www.neosis.ro sunt, in cele mai multe cazuri, cele reale sau copii fidele ale acestora, cu toate acestea ele nu reprezinta o clauza contractuala.

 • Cereri de oferta

NEOSIS se adreseaza in special celor care detin minimul de cunostinte necesar configurarii corecte a unui sistem de securitate (fiecare comanda primita este analizata de personalul tehnic si rediscutata cu beneficiarul pentru eliminarea eventualelor greseli de configurare). Pentru acestia procedura de comanda poate fi cea standard.

Pentru cei care nu au cunostinte in acest domeniu recomandam deplasarea unui instalator (colaborator NEOSIS) in locatie pentru stabilirea corecta a echipamentelor necesare.

Pentru ambele categorii asiguram o serie de servicii free si contra cost (Clik pentru detalii)

Lucrarile care implica plata la temen a echipamentelor (ex. licitatii) nu fac parte din obiectul nostru de activitate.

Va rugam sa cereti informatii legate numai de echipamentele prezentate pe www.neosis.ro (nu suntem interesati de produse prezentate pe alte site-uri sau care provin din alte surse).

In concluzie, va rugam nu trmiteti cereri de oferta pe adresele noaste de contact.

 

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile expuse in aceasta pagina si valabile pentru siteul www.neosis.ro, va rugam sa parasiti acest site.

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate