0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Sisteme alarma cablate DSC

Sistem de alarma cablat pentru o garsoniera

Sistem de alarmare la efractie bazat pe echipamente DSC - Canada, recomandat pentru protejarea obiectivelor cu o singura potentiala zona de patrundere prin efractie: garsoniere, apartamente situate la etaj etc. Sistemul este compus din centrala de alarma cu 4 zone (include cutie metalica de protectie si transformator), tastatura cu afisaj LED, detector de miscare (1buc), sirena de exterior autoalimentata, acumulatori pentru functionare in caz de avarie sau sabotaj.

597,63 lei
Pret cu TVA:
567,75 lei

Sistem de alarma cablat pentru un apartament cu 2 camere

Sistem de alarma compus din centrala cablata cu 4x2 zone pe placa, tastatura cablata cu LED-uri, detector cablat de miscare PIR (2buc), sirena cablata de exterior 120dB/1m autoalimentata, triplu protejata la sabotaj, acumulatori back-up centrala si sirena (2buc). Centrala permite raportarea evenimentelor utilizand o linie fixa de telefon. Configuratia optimizeaza raportul calitate/pret utilizand echipamente DSC - Canada.

645,82 lei
Pret cu TVA:
613,53 lei

Sisteme alarma DSC, cablate

Sisteme alarma DSC Sisteme de alarma cablate economice, bazate pe echipamente DSC - Canada (centrala, tastatura si detectori), in configuratii flexibile, compatibile cu toate dispeceratele de monitorizare si interventie rapida
Sistemele DSC propuse permit trimiterea de apeluri pe linia telefonica fixa (apelator telefonic linie fixa, inclus pe placa de baza a centralei).

Sisteme de alarma cablate DSC (Canada) - va prezentam configuratii standard care optimizeaza raportul calitate-pret si sunt recomandate in cazul obiectivelor de dimensiuni mici cu pana la 6-8 detectori cablati de miscare si 1 partitie:

  • sisteme de alarmare la efractie pentru garsoniere si apartamente
  • sisteme de alarmare la efractie pentru case
  • sisteme de alarmare la efractie pentru firme mici
  • sisteme de alarmare la efractie pentru magazine mici

Sistemele de alarma cablate permit un raport calitate-pret ridicat in cazul obiectivelor la care cablarea se face la stadiul de rosu (cablare ingropata) sau pozare aparenta la obiectivele finisate

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii