Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile
Cos gol
 

Sistem alarma radio pentru apartament cu centrala PARADOX Magellan MG5050+ si 4 detectori PIR radio

Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie EconomicSistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Economic
Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Standard Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Avansat Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Smart IP Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Smart GPRS Sistem alarma wireless Paradox pentru apartament cu 4 camere - configuratie Smart 4G/LTE
1.844,75 lei
Pret fara TVA 1.550,21 lei
Configuratie Sistem
Actualizare Firmware
Garantie Comerciala 24 luni pentru PARADOX
12 luni pentru accesorii (sirene, acumulatori)
Disponibilitate: 1-3 zile
Transport inclus pentru comenzi peste 1000 lei
Sisteme de alarma radio PARADOX pentru apartamente cu centrale Magellan MG5050+ si 4 detectori radio, tastaturi LED, LCD sau touch-screen, module Ethernet, 2G/4G, aplicatie BlueEye sau SMS.

Sisteme de alarma PARADOX radio pentru apartamente

Sistemele propuse asigura protectia locuintelor de dimensiuni mici (apartamente) in care sunt necesari 4 detectori de miscare (numarul acestora poate creste).

Sistemele sunt hibride - centrala de alarma hibrida (cablu/radio), detectorii de miscare sunt radio (alimentare din 3 baterii), tastatura si sirena de exterior sunt cablate.

Centrala PARADOX Magellan MG5050+ permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida, utilizand ca suport o linie telefonica fixa (comunicator telefonic digital incorporat) sau prin module suplimentare GPRS.

Sunt propuse 6 configuratii: 3 fara aplicatie mobila si 3 cu module de comunicatie incluse (suporta aplicatia BlueEye sau notificare text SMS)

  1. Sistem alarma Economic - tastatura cablata cu LED-uri, sirena cablata de exterior protejata la vandalism si intemperii

  2. Sistem alarma Standard - tastatura cablata LCD alfanumerica, meniu in engleza (implicit) sau romana (prin actualizare de firmware)

  3. Sistem alarma Avansat - tastatura cablata touch-screen de 7inch, rama alba, meniu in engleza (implicit) sau romana (actualizare firmware)

  4. Sistem alarma Smart IP - modul comunicatie Ethernet, permite utilizarea aplicatiei mobile BlueEye utilizand reteaua cablata locala

  5. Sistem alarma Smart GPRS - modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 2G, suporta aplicatia BlueEye sau comanda/notificare via SMS

  6. Sistem alarma Smart LTE - modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 4G, suporta aplicatia BlueEye sau comanda/notificare via SMS

Sisteme de alarma radio PARADOX Magellan - Bine de stiut!

 • centrala de alarma Magellan MG5050+ se livreaza cu programarea din fabrica
 • modulele de comunicatie sunt utilizate impreuna cu aplicatia mobila BlueEye pentru monitorizarea personala si controlul sistemului de alarma (armare/dezarmare, notificari)
 • utilizarea aplicatiei mobile BlueEye implica o taxa anuala (gazduire pe serverul PARADOX Swan); plata se face catre producator, prin card, la instalarea aplicatiei pe telefon
 • pentru conectarea la o firma de monitorizare si intervenie rapida cereti informatii legate de modulul de comunicatie compatibil cu dispeceratul firmei respective
 • proprietarul sistemului trebuie sa asigure cartela de date: pentru PCS250G - Vodafone, Orange, Telecom; pentru modulul PCS265LTE - Digi, Vodafone, Orange, Telecom
 • tastaturile LCD alfanumerice si touch-screen vin din fabrica cu meniul in limba engleza; pentru modificare in limba romana alegeti optiunea "Actualizare Firmware"; prin alegerea acestei optiuni centrala, modulele de comunicatie si tastaturile vor primi ultima versiune de firmware
 • sistemele propuse nu includ cabluri (pentru perifericele cablate - tastaturi, sirene)
 • recomandam ca instalarea sistemului sa fie realizata numai de personal calificat (echipamentele sunt certificate EN50131 Grad 2 securitate)

Sisteme de alarma radio pentru apartamente

Componenta sisteme (pentru descriere completa urmati link-urile corespunzatoare):

Sisteme alarma radio PARADOX pentru apartamente - observatii

 • Centrala PARADOX Magellan MG5050+ - include placa de baza cu accesorii montaj (antena, distantiere plastic, cablu acumulator, rezistori)
 • Cutie PARADOX Box - metalica de protectie de culoare gri deschis, protejata la corodare, dimensiuni 28.5x29.5x7.5cm
 • Transformator - capsulat, cu siguranta fuzibila in primar
 • Tastatura PARADOX K10, K32LCD+ sau TM70 - tastatura cablata LED, LCD sau touch-screen (in functie de configuratia aleasa)
 • Modul PARADOX IP180-IPN, PCS250G sau PCS265V7 - module comunicatie (numai pentru configuratiile Smart IP/GPRS/LTE)
 • Detector PARADOX PMD2P (4buc) - detector pasiv miscare in infrarosu, radio (optional suport orientabil de tavan/perete SB469)
 • Diverse branduri - acumulator sirena 4.5Ah-12V
 • Diverse branduri - acumulator centrala 4.5Ah-12V

Documentatia centralei PARADOX Magellan MG5050+ este disponibila in format electronic:

 • manualul de utilizare (en) se descarca din aceasta pagina sau de pe site-ul producatorului (www.paradox.com)
 • manualul de programare (en) se descarca scanand eticheta de pe cutia centralei

Ce mai poti adauga la sistemul de alarma radio pentru apartament ?

 • telecomenzi pentru o armare/dezarmare confortabila (pana la 32 telecomenzi REM25 si REM3)
 • detectori radio sau cablati pet-immunity (imuni la animale de companie de pana la 40kg)
 • detectori speciali radio sau cablati (fum si temperatura, inundatie, geam spart, soc)
 • contacte magnetice radio sau cablate (geamuri, usi)
 • sirene cablate sau radio, de interior/exterior

Sfaturi legate de alegerea sistemului de alarma pentru locuinta

 • mediul este unul stabil - lipsesc zonele cu umiditate excesiva, cu variatii mari sau rapide de temperatura, lipsit de curenti perturbatori de aer (produsi de geamuri deschise, aparate de aer conditionat, surse de incalzire), perturbatiile de natura electromagnetica sau de radio frecventa sunt in limite normale.
 • comanda/controlul sistemului de alarma se face de la tastatura

Citeste mai departe...

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Sistem alarma radio pentru apartament cu centrala PARADOX Magellan MG5050+ si 4 detectori PIR radio trebuie fii autentificat.
Intrebare:
Exista vreo camera video care se poate atasa la acest sistem de alarma wireless, care sa imi permita sa captez imagini cand apare un eveniment?

Raspuns:
Pentru o configuratie efractie-video studiati centrala Paradox Digiplex EVOHD si detectorul de miscare cu camera HD77 (sistem Paradox Insight)
Intrebare:
As vrea sa cumpar un sistem alarma pentru un apartament cu 4 camere si nu sunt inca hotarat asupra variantei. Sa aleg sistemul de alarma radio sau cel cablat? In afara de diferenta ca unul este cablat si mai avantajos ca pret si celalalt radio, va rog sa imi spuneti daca sunt alte diferente intre acest sistem si sistemul de alarma cablat pentru un apartament cu 4 camere, pe care il recomandati pe site.

Raspuns:
Sistemul la care faceti referire este unul hibrid - combina perifericele cablate (sirena de exterior, tastatura) cu cele wireless (detectori, telecomenzi). Avantajul initial al unui astfel de sistem este reducerea considerabila a cablurilor trase (raman numai cele pentru sirena de exterior si tastatura) iar ulterior va permite upgrade-uri rapide la un numar superior de detectori de miscare prin simpla amplasare a acestora, fara a mai fi nevoie de cabluri. Nu este de neglijat nici posibilitatea de armare/dezarmare/panica din telecomanda (mai ales in cazul persoanelor in varsta). Centralele din seria Magellan MG5000/MG5050 permit si sisteme full wireless - sirena wireless SR150, tastatura LCD wireless K37, detectori de miscare/fum/gravitationali, telecomenzi (REM1, REM15, REM2, REM3).


 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate