Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile
Cos gol
 

Sistem alarma casa PARADOX SP6000+, tastatura, comunicator, sirena, 6 detectori miscare OPTEX

Sistem alarma casa - echipamente PARADOX si OPTEXSistem alarma casa - echipamente PARADOX si OPTEX
Sistem alarma casa - centrala alarma PARADOX Spectra SP6000+ Sistem alarma casa - Tastaturi PARADOX LED, LCD si touch-screen Sistem alarma casa - module comunicatie PARADOX Ethernet, 2G si 4G/LTE Sistem alarma casa - include 6 detectori miscare OPTEX FlipX Sistem alarma casa - suporta aplicatia mobila PARADOX BlueEye
1.379,46 lei
Pret fara TVA 1.159,21 lei
Configuratie Sistem
Actualizare Firmware
Garantie Comerciala 24 luni pentru PARADOX/OPTEX
12 luni pentru accesorii (sirene, acumulatori)
Disponibilitate: 1-3 zile
Transport inclus pentru comenzi peste 1000 lei
Sisteme de alarma pentru case cu centrale Spectra, tastaturi LED, LCD sau touch-screen, module comunicatie Ethernet, 2G sau 4G/LTE, aplicatie BlueEye sau SMS, 6 detectori de miscare OPTEX FlipX.

Sisteme de alarma pentru case cu PARADOX si OPTEX

Sistemele prezentate sunt proiectate sa asigure protejarea locuintelor de dimensiuni mici-medii, unifamiliale; se poate alege varianta armarii/dezarmarii pe zone de interes, intr-un sistem partitionat (2 partitii = 2 arii fizice independente, de exemplu locuinta-curte, locuinta-garaj). Sistemul se poate extinde pana la aproximativ 13-16 detectori miscare utilizand zonele de pe placa cu dublare ATZ (in acest caz este posibil sa aveti nevoie de o sursa suplimentara cu back-up).

Centrala PARADOX Spectra SP6000+ permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida, utilizand ca suport o linie telefonica fixa (comunicator telefonic digital incorporat) sau prin module suplimentare GPRS.

Am ales detectorii de miscare PIR de la producatorul japonez OPTEX (din punctul nostru de vedere cel mai important brand producator de detectori de miscare de interior si exterior). Detectorii sunt de ultima generatie (lansati la sfarsitul anului 2022) din seria FlipX Standard (Grad 2 Securitate) si au fost foarte bine primiti de piata europeana si americana.

Sunt propuse 6 configuratii: 3 fara aplicatie mobila si 3 cu module de comunicatie incluse (suporta aplicatia PARADOX BlueEye)

1. Sistem alarma Economic - tastatura cu afisaj LED, sirena de exterior auto-alimentata, acumulatori back-up

2. Sistem alarma Standard - tastatura cu afisaj LCD alfanumeric, 32 caractere, meniu in engleza (implicit) sau romana (prin upgrade de firmware)

3. Sistem alarma Avansat - tastatura touch-screen de 7inch, rama alba, gama lux, meniu in engleza (default) sau romana (upgrade firmware)

4. Sistem alarma Smart IP - modul comunicatie Ethernet, permite utilizarea aplicatiei mobile Paradox BlueEye utilizand reteaua cablata locala

5. Sistem alarma Smart GPRS - modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 2G, suporta aplicatia BlueEye sau comenzi si notificari via SMS

6. Sistem alarma Smart LTE - modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 4G/LTE, suporta aplicatia BlueEye sau comenzi si notificari via SMS

Sisteme de alarma PARADOX Spectra - Bine de stiut!

 • centrala de alarma Spectra SP6000+ se livreaza cu programarea default (din fabrica)
 • modulele de comunicatie sunt utilizate impreuna cu aplicatia mobila BlueEye pentru monitorizarea personala si controlul sistemului de alarma (armare/dezarmare, notificari, control iesiri PGM)
 • utilizarea aplicatiei mobile BlueEye implica o taxa anuala (gazduire pe serverul PARADOX Swan); plata se face catre producator, prin card, direct din aplicatia mobila BlueEye
 • pentru conectarea la o firma de monitorizare si intervenie rapida cereti informatii legate de modulul de comunicatie compatibil cu dispeceratul firmei respective
 • tastaturile LCD alfanumerice si touch-screen vin din fabrica cu meniul in limba engleza; pentru modificare in limba romana alegeti optiunea "Actualizare Firmware"; prin alegerea acestei optiuni centrala, modulele de comunicatie si tastaturile vor primi ultima versiune de firmware
 • proprietarul sistemului trebuie sa asigure cartela de date: pentru PCS250G (2G) - Vodafone, Orange, Telecom; pentru PCS265LTE - Digi, Vodafone, Orange, Telecom
 • sistemele propuse nu includ cabluri
 • recomandam ca instalarea sa fie realizata numai de personal calificat (echipamente profesionale Grad 2 Securitate)

Sisteme de alarma pentru case in 6 configuratii

Componenta sisteme (pentru descriere completa urmati link-urile corespunzatoare):

Sisteme de alarma pentru case - observatii

 • Centrala PARADOX Spectra SP6000+ - include placa de baza cu accesorii montaj (distantiere plastic, cablu acumulator, rezistori)
 • Cutie PARADOX Box - metalica de protectie de culoare gri deschis, protejata la corodare, dimensiuni 28.5x29.5x7.5cm
 • Transformator - capsulat, cu siguranta fuzibila in primar
 • Tastatura PARADOX K32+, K32LCD+ sau TM70 - tastatura cablata LED, LCD sau touch-screen (in functie de configuratia aleasa)
 • Modul PARADOX IP180-IPN, PCS250G, sau PCS265V7 - module comunicatie (numai pentru configuratiile Smart IP/GPRS/LTE)
 • Detectori OPTEX FlipX FLX-S-ST (6buc) - detectori de miscare PIR, cablati (optional suport orientabil de tavan/perete CW-G2)
 • Diverse branduri - acumulator sirena 4.5A-12V
 • Diverse branduri - acumulator centrala 7.0Ah-12V

Documentatia centralei PARADOX Spectra SP6000+ este disponibila in format electronic:

 • manualul de utilizare (en) se descarca din aceasta pagina sau de pe site-ul producatorului (www.paradox.com)
 • manualul de programare (en) se descarca scanand eticheta de pe cutia centralei

Ce mai poti adauga la sistemul de alarma pentru o casa?

 • telecomenzi pentru o armare/dezarmare confortabila
 • detectori pet-immunity (imuni la animale de companie de pana la 40kg)
 • detectori speciali (fum si temperatura, inundatie, gaz, geam spart, soc)
 • contacte magnetice (geamuri, usi)
 • sirene de interior

Sfaturi legate de alegerea sistemului de alarma pentru locuinta

 • mediul este unul stabil - lipsesc zonele cu umiditate excesiva, cu variatii mari sau rapide de temperatura, lipsit de curenti perturbatori de aer (produsi de geamuri deschise, aparate de aer conditionat, surse de incalzire), perturbatiile de natura electromagnetica sau de radio frecventa sunt in limite normale.
 • comanda/controlul sistemului de alarma se face de la tastatura

Citeste mai departe...

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Sistem alarma casa PARADOX SP6000+, tastatura, comunicator, sirena, 6 detectori miscare OPTEX trebuie fii autentificat.
Intrebare: Am o casa si un garaj la subsol. Imi permite acest sistem de alarma casa sa activez si dezactivez pe 2 zone, una pentru casa si cealalta pentru garaj sau mai trebuie sa adaug ceva ?

Raspuns: „Zonele” de care amintiti sunt de fapt partitii (arii independente). Pentru operarea pe 2 partitii este necesara programarea corespunzatoare a sistemului (treaba instalatorului).
Intrebare: Pot optimiza 2 sisteme de alarma (cu 4-6 detectori), pentru un duplex, pe o singura centrala de alarma?

Raspuns: Da, alegeti o centrala din seria SP6000/SP7000, 2 tastaturi, 1 sirena, acumulatori, restul stie instalatorul (sistemul se partitioneaza, prima arie se aloca unui apartament, a doua arie la cel de al doilea, codurile de armare/dezarmare sunt separate, pe fiecare apartament se poate face armare stay/night etc)
Intrebare: Am cumparat acest sistem de alarma casa si doresc sa extind cu inca 2 senzori de usa (contacte magnetice). Este ok?

Raspuns: Da, centrala are 8 zone pe placa, suficiente pentru cei 8 detectori (miscare si magnetici)
Intrebare: La un astfel de Kit standard ce accesorii mai sunt necesare? Cablu cu 6 fire, alte componente mai sunt necesare? Va multumesc.

Raspuns: cablu cu 6 fire este necesar pentru cablarea perifericelor (detectori, sirena, tastatura etc). Cablu se vinde la colaci de 100m. Puteti sa adaugati alte tipuri de detectori (inundatie, fum), module de comunicatie, telecomenzi (cu modul de extensie) etc.
Intrebare: Ma intereseaza un sistem de alarma casa/vila, cu SMSuri in caz de alarma. Am vazut ca exista 2 optiuni, PARADOX GSM/GPRS PCS250 si GPRS PCS250G, la preturi diferite. Ce imi recomandati sa aleg intre cele 2 GSM-uri ?

Raspuns: Daca este vorba numai de trimitere de SMS-uri la evenimente alegeti PCS250G.
Intrebare: Buna ziua, Ce componente de baza implica un sistem de alarma pentru casa cu GSM?

Raspuns: Buna ziua, in general componenta unui sistem cu comunicatie 2G/GPRS este formata din centrala de alarma cablata sau hibrida cu tastatura, detectori, sirena, acumulatori si modulul de comunicatie Paradox PCS250G (sau PCS250). Pentru comuncatie mobila 4G/LTE alegeti noul model PCS265LTE (dintre variantele prezentate Smart/GPRS si Smart/LTE).
Intrebare:
Buna ziua,
Caut sa cumpar un sistem de alarma pentru casa, cu 4 detectori.
Este posibil sa ajustez configuratia sistemului de alarma propus de dumneavoastra?
Daca da, cat costa sistemul de alarma casa cu 4 detectori?

Raspuns:
Da, este posibil. Din pretul sistemului se scade valoare celor 2 detectori in plus.
Intrebare: Buna dimineata, Doresc sa cumpar un sistem de alarma casa cu GSM. Va rog sa imi spuneti daca este suficient sa adaug un GSM PCS250 la acest sistem sau imi mai trebuie si alte echipamente.

Raspuns: Alegeti din lista de variante propuse Smart/GPRS (cu PCS250G).
Intrebare: Buna seara, Diferenta intre configuratia standard si cea avansata a acestui sistem de alarma casa este modelul sirenei de exterior si acumulatorul pentru ea. Cand recomandati alegerea configuratiei avansate?

Raspuns: Sirena BENTEL Neka vine de la un producator cunoscut in domeniu (Bentel Security - Italia), sirena NEO-O1 este facuta in China, copie dupa o sirena mai veche de la Crow (Israel). In principiu Neka este mai fiabila.
Intrebare: Buna, Care ar fi diferenta de pret daca as dori tastatura nu cu led ci cu afisaj? respect

Raspuns: Salut, ai intre variante si modele de sisteme cu K32LCD+ (singura tastatura LCD alfanumerica pentru Spectra/Magellan); daca te referi la K35 (LCD cu iconite) nu o mai promovam.


 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate