Tel. 0754 636 747   LU-VI 11-17

Sistem alarma PARADOX pentru vila - centrala Spectra SP6000, tastatura LED/LCD/Touch, modul IP/GPRS/LTE, 6 detectori, sirena cu backup

Sistem alarma Paradox pentru vila - configuratie EconomicSistem alarma Paradox pentru vila - configuratie Economic
1.352,09 lei
Pret cu TVA
1.325,04 lei
Pret fara TVA
1.113,48 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Garantie comerciala
24 luni pentru echipamentele Paradox
12 luni pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)
Configuratia
Sistem alarma Paradox pentru vila - configuratie Economic Sistem alarma Paradox pentru vila - configuratie Standard Sistem alarma Paradox pentru casa - configuratie Avansat Sistem alarma Paradox pentru casa - configuratie Smart/IP Sistem alarma Paradox pentru casa - configuratie Smart/GPRS Sistem alarma Paradox pentru casa - configuratie Smart/LTE prezentare video prezentare video prezentare video
Sisteme de alarma PARADOX pentru vile (locuinte unifamiliale, duplexuri) - 6 modele disponibile. Se poate configura un sistem comun, cu 2 partitii, pentru duplexuri: 1 centrala, 1 sirena si 2 tastaturi. Configuratiile se bazeaza pe centrala Spectra SP6000, tastaturi LED, LCD sau touch-screen, detectori de miscare NV5 (6buc inclusi, maxim 15 detectori), sirene de exterior, acumulatori.

Sisteme de alarma PARADOX pentru vile

Sistemele prezentate sunt proiectate sa asigure protejarea locuintelor de dimensiuni mici-medii, unifamiliale sau tip duplex; in cazul celor din urma se poate alege varianta de sistem partitionat (2 partitii = 2 arii fizice independente), configuratia bazandu-se pe o singura centrala Spectra SP6000, o sirena de exterior, 2 tastaturi (cate una pentru fiecare familie, coduri de utilizare diferite) si detectorii aferenti. Sistemul se poate extinde pana la aproximativ 15 detectori miscare utilizand zonele de pe placa (este posibil sa aveti nevoie de o sursa suplimentara cu back-up).

Centrala PARADOX Spectra SP6000 permite raportarea evenimentelor din sistem catre o firma de monitorizare si interventie rapida, utilizand ca suport o linie telefonica fixa (comunicator telefonic digital incorporat) sau prin module suplimentare GSM/GPRS (ex. SEKA GPRS BUS, SEKA GPRS CID etc).

Sunt propuse 6 configuratii: 3 fara aplicatie mobila si 3 cu module de comunicatie incluse (suporta aplicatia Insite Gold)

1. PARADOX Economic - tastatura cu LED-uri, sirena exterior NEO-SE01, acumulatori centrala/sirena

2. PARADOX Standard - imbunatatire: tastatura LCD alfanumerica cu meniu in limba romana (facilitati suplimentare fata de varianta LED)

3. PARADOX Avansat - imbunatatire: tastatura touch-screen de 7inch cu meniu in limba romana, gama lux (facilitati suplimentare fata de variantele LCD/LED), sirena exterior BENTEL Neka

4. PARADOX Smart/IP - imbunatatire: modul Ethernet, permite utilizarea aplicatiei mobile Insite Gold utilizand reteaua cablata locala

5. PARADOX Smart/GPRS - imbunatatire: modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 2G, suporta aplicatia Insite Gold sau comanda/notificare via SMS

6. PARADOX Smart/LTE - imbunatatire: modul comunicatie mobila, utilizeaza cartele 4G/3G/2G (inclusiv DIGI), suporta aplicatia Insite Gold sau comanda/notificare via SMS

Sisteme de alarma PARADOX - Bine de stiut!

 • centrala Spectra SP6000 se livreaza cu setarile/programarea default (din fabrica)
 • modulele de comunicatie IP150+/PCS250G/PCS265LTE sunt utilizate impreuna cu aplicatia mobila Insite Gold pentru monitorizarea personala si controlul sistemului de alarma (armare/dezarmare, notificari, control iesiri PGM)
 • utilizarea aplicatiei mobile Insite Gold implica o taxa anuala de aprox. 14$ (gazduire pe serverul PARADOX Swan, plata se face catre producator, prin card)
 • pentru conectarea la o firma de monitorizare si intervenie rapida cereti informatii legate de modulul de comunicatie compatibil cu dispeceratul firmei respective (ex. SEKA CID/BUS)
 • proprietarul sistemului trebuie sa asigure cartela de date: pentru PCS250G (2G) - Vodafone, Orange, Telecom; pentru PCS265LTE - Digi, Vodafone, Orange, Telecom
 • sistemele propuse nu includ cabluri (de alarma, alimentare etc)
 • documentatia pentru centrala de alarma PARADOX Spectra SP6000 o primiti pe email (manuale utilizare/programare/instalare)
 • recomandam ca instalarea sa fie realizata numai de personal calificat

PARADOX Insite Gold - aplicatie pentru monitorizarea si controlul sistemului

Sisteme de alarma pentru vile - 6 configuratii disponibile

Componenta sisteme (pentru descriere completa urmati link-urile corespunzatoare):

Sisteme de alarma PARADOX pentru vile - observatii pachet livrare

 • Centrala PARADOX Spectra SP6000 - include placa de baza cu accesorii montaj (distantiere de plastic pentru fixare in cutia metalica, cablu legatura cu acumulatorul de back-up, rezistori necesari diferitelor tipuri de configurari hardware)
 • Cutie PARADOX Box - metalica de protectie de culoare gri deschis, protejata la corodare, dimensiuni 28.5x29.5x7.5cm
 • Transformator - capsulat, cu siguranta fuzibila in primar
 • Tastatura PARADOX K32+/K32LCD+/TM70 - tastatura cablata LED/LCD/touch-screen (in functie de configuratia aleasa)
 • Modul PARADOX IP150+/PCS250G/PCS265LTE - module comunicatie (numai pentru configuratiile Smart/IP/GPRS/LTE)
 • Detectori PARADOX NV5 (6buc) - detectori de miscare PIR, cablati (sunt inclusi suporti orientabili de tavan/perete)
 • Diverse branduri - acumulator sirena 1.3Ah-12V sau 2.5A/12V (in functie de configuratie)
 • Diverse branduri - acumulator centrala 7.0Ah-12V

Documentatia pentru centrala (manuale utilizare, programare, instalare) o primiti pe email.

Ce mai poti adauga la sistemul de alarma pentru vila?

 • telecomenzi pentru o armare/dezarmare confortabila
 • detectori pet-immunity (imuni la animale de companie de pana la 40kg)
 • detectori speciali (fum si temperatura, inundatie, gaz, geam spart, soc)
 • contacte magnetice (geamuri, usi)
 • sirene de interior

Sfaturi legate de alegerea sistemului de alarma pentru locuinta

 • mediul este unul stabil - lipsesc zonele cu umiditate excesiva, cu variatii mari sau rapide de temperatura, lipsit de curenti perturbatori de aer (produsi de geamuri deschise, aparate de aer conditionat, surse de incalzire), perturbatiile de natura electromagnetica sau de radio frecventa sunt in limite normale.
 • comanda/controlul sistemului de alarma se face de la tastatura

Citeste mai departe...

E posibil sa fii interesat si de

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Sistem alarma PARADOX pentru vila - centrala Spectra SP6000, tastatura LED/LCD/Touch, modul IP/GPRS/LTE, 6 detectori, sirena cu backup trebuie sa fii autentificat.
Vei primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Intrebare:
Am o casa si un garaj la subsol. Imi permite acest sistem de alarma casa sa activez si dezactivez pe 2 zone, una pentru casa si cealalta pentru garaj sau mai trebuie sa adaug ceva ?

Raspuns:
„Zonele” de care amintiti sunt de fapt partitii (arii independente). Pentru operarea pe 2 partitii este necesar sa schimbati tastatura K636 in K10 (sau din seria LCD/TouchScreen)
  Gri...
Intrebare:
Pot optimiza 2 sisteme de alarma (cu 4-6 detectori), pentru un duplex, pe o singura centrala de alarma?

Raspuns:
Da, alegeti o centrala din seria SP6000/SP7000, 2 tastaturi, 1 sirena, acumulatori, restul stie instalatorul (sistemul se partitioneaza, prima arie se aloca unui apartament, a doua arie la cel de al doilea, codurile de armare/dezarmare sunt separate, pe fiecare apartament se poate face armare stay/night etc)
  D.F...
Intrebare:
Am cumparat acest sistem de alarma casa si doresc sa extind cu inca 2 senzori de usa (contacte magnetice). Este ok?

Raspuns:
Da, folositi dublarea de zone si veti avea 8 zone independente, suficiente pentru cei 8 detectori (miscare si magnetici)
  Vas...
Intrebare:
La un astfel de Kit standard ce accesorii mai sunt necesare?

Suporti PIR pentru cei 6 detectori de miscare
cablu cu 6 fire
alte componente mai sunt necesare?
Va multumesc.

Raspuns:
Suportii orientabili sunt optionali (detectorii se pot monta si fara suport
orientabil), cablu cu 6 fire este necesar pentru cablarea perifericelor
(detectori, sirena, tastatura etc). Cablu se vinde la colaci de 100m (vezi
accesorii efractie:
Cablu alarma cu 6 fire)
 
Intrebare:
Ma intereseaza un sistem de alarma casa, cu apelare prin GSM si prin SMS. Am vazut ca exista 2 optiuni cu GSM PARADOX: GSM PCS250 si GSM PCS250G, la preturi diferite. Ce imi recomandati sa aleg intre cele 2 GSM-uri ?

Raspuns:
Testati cu un telefon mobil nivelul semnalului GSM in locul in care veti instala comunicatorul GSM. Daca semnalul este maxim mergeti pe modelul PCS250G (nu suporta o eventuala antena GSM externa). Daca semnalul GSM este slab atunci mergeti pe varianta PCS250 (suporta antena externa). Daca va ganditi sa montati si un modul vocal VDMP3 in modulul GSM, singura varianta posibila este PCS250.
  Flo...
Intrebare:
Buna ziua,
Ce componente de baza implica un sistem de alarma pentru casa cu GSM?

Raspuns:
Buna ziua, componenta sistemului cu GSM este centrala de alarma cablata sau hibrida cu tastatura, detectori, sirena, acumulatori si modulul de comunicatie GSM-SMS Paradox PCS250
  Mar...
Intrebare:
Buna ziua,
Caut sa cumpar un sistem de alarma pentru casa, cu 4 detectori.
Este posibil sa ajustez configuratia sistemului de alarma propus de dumneavoastra?
Daca da, cat costa sistemul de alarma casa cu 4 detectori?

Raspuns:
Da, este posibil. Din pretul sistemului se scade valoare celor 2 detectori in plus.
 
Intrebare:
Buna dimineata,
Doresc sa cumpar un sistem de alarma casa cu GSM.
Va rog sa imi spuneti daca este suficient sa adaug un GSM PCS250 la acest sistem sau imi mai trebuie si alte echipamente.

Raspuns:
Puteti adauga un modul GSM PCS250 la acest sistem si in plus va mai trebuie o cartela GSM, recomandabil Vodafone sau Orange.
 
Intrebare:
Buna seara,
Diferenta intre configuratia standard si cea imbunatatita a acestui sistem de alarma casa este modelul sirenei de exterior si acumulatorul pentru ea.
Cand recomandati alegerea configuratiei imbunatatite?

Raspuns:
Sirena SIGNAP PS128 are facilitati suplimentare fata de sirena de baza: 7 melodii selectabile, monitorizare stare acumulator si bec, suport acumulatori mai mari, fir de service.
 
Intrebare:
Buna
Care ar fi diferenta de pret daca as dori tastatura nu cu led ci cu afisaj.
respect

Raspuns:
230lei
 

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate