Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile
Cos gol
 

Sisteme AJAX HUB radio AJAX

Sisteme de alarma AJAX radio (wireless) pentru garsoniere, apartamente, case, vile, magazine si firme in 4 configuratii: Minim (sirena interior), Standard (telecomenzi, sirena exterior), Avansat (tastatura, detector fum) si MotionCam (detectori cu camera).

Sistem alarma AJAX pentru garsoniera cu centrala, sirena, 1 detector

1.762,73 lei
Sisteme de alarma AJAX Hub/Hub 2 pentru garsoniere in 4 configuratii - Minim (sirena interior), Standard (sirena exterior), Avansat (tastatura) si MotionCam (PIR cu camera); sistemele includ 1 detector.

Sistem alarma AJAX pentru apartament cu centrala, sirena, 2 detectori

2.116,67 lei
Sisteme de alarma AJAX Hub/Hub 2 pentru apartamente in 4 configuratii - Minim (sirena interior), Standard (sirena exterior), Avansat (tastatura) si MotionCam (PIR cu camera); sunt inclusi 2 detectori.

Sistem alarma AJAX pentru casa cu centrala, sirena, 4 detectori

3.255,47 lei
Sisteme de alarma AJAX Hub/Hub 2 pentru case in 4 configuratii - Minim (sirena exterior), Standard (+ telecomenzi), Avansat (+ detector fum) si MotionCam (PIR cu camera); sunt inclusi 4 detectori.

Sistem alarma AJAX pentru vila cu centrala, sirena, 6 detectori

4.343,55 lei
Sisteme de alarma AJAX Hub/Hub 2 pentru vile - Minim (telecomenzi), Standard (tastatura, detector fum), Avansat (telecomenzi, tastatura, fum) si MotionCam (PIR cu camera); sunt inclusi 6 detectori.

Sisteme AJAX HUB radio AJAX - detalii

Sisteme de alarma wireless AJAX pentru obiective de dimensiuni mici-medii cu posibilitatea de extindere in sfera aplicatiilor tip smart home.

Sistemele de alarma wireless sunt bazate pe echipamente AJAX de ultima generatie: centrale Hub si Hub 2 (comunicatie 2G si IP integrata), detectori PIR standard sau cu camera foto PIRCAM, sirene de interior/exterior, tastauri wireless.

Aplicatia mobila AJAX este gratuita si permite programarea intuitiva a sistemului.

Sistemele de alarma AJAX Hub sunt recomandate in cazul obiectivelor de dimensiuni mici-medii cu pana la 50 periferice wireless (detectori, telecomenzi, tastaturi, sirene, module):

  • sisteme de alarmare la efractie pentru garsoniere si apartamente
  • sisteme de alarmare la efractie pentru case si vile
  • sisteme de alarmare la efractie pentru magazine si firme

Sistemele de alarma wireless AJAX au un raport calitate-pret corect avand in vedere performantele si tehnologiile de ultima ora folosite (tehnologie wireless criptata AES 128bit, baterii cu timp de viata de pana la 5-6 ani, distante wireless mari de pana la 2km in camp deschis etc).

Componente sisteme alarma AJAX

Toate componentele necesare pentru un sistem alarma AJAX wireless aici:
Sistem alarma AJAX - componente

 Pentru echipamentele achizitionate de la NEOSIS
Instalare sisteme alarma AJAX in Bucuresti si in tara prin colaboratori.

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate