0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

neosis.ro: Sisteme alarma, camere supraveghere, videointerfoane

Producatori echipamente securitate

PARADOX Security - Canada

Echipamente Paradox: centrale alarma wireless si cablate, tastaturi, detectori, sirene PARADOX este numele cu rezonanta cea mai puternica atunci cand vorbim de sisteme de alarma pentru obiective de dimensiuni mici si medii. Echipamentele PARADOX au patruns pe piata locala la inceputul anilor 90 si au dovedit de-a lungul anilor ca sunt stabile, flexibile, usor de utilizat si programat, cu un raport calitate/pret optim. Dintre echipamentele importante amintim: seria de centrale cablate SPECTRA pentru maxim 2 partitii si 32 zone (obiective mici-medii), seria de centrale hibride MAGELLAN (sisteme radio sau hibride mici-medii) si varful de gama DIGIPLEX EVO192 si EVOHD recomandate in cazul obiectivelor care necesita un grad superior de securitate. Gama de produse este completata de module de comunicatie (GSM/GPRS/SMS, Internet), module de extensie, module de control acces, telecomenzi unidirectionale si bidirectionale, detectori cablati si radio de interior sau exterior, sirene radio, software pentru programare sau pentru dispozitive mobile.
 

PARADOX Security - prezentari YouTube

 

Cataloage PARADOX 2015

Deschide catalog PARADOX 2015

DAHUA Technology - China

DVR-uri HDCVI si camere supraveghere HDCVI DAHUA Un brand consacrat in piata locala de supraveghere video este DAHUA Technology, o firma cotata international pe locul 2 in clasamentul celor mai mari producatori de echipamente de supraveghere video (sursa asmag.com). DAHUA este totodata si dezvoltatorul tehnologiei de inalta rezolutie HDCVI, tehnologie revolutionara care permite accesul rapid la supravegherea video de inalta rezolutie, mentinand costurile la o valoare scazuta. DAHUA acopera toata gama de echipamente de supraveghere video si videointerfonie: DVR-uri cu 4-32 canale, NVR-uri cu 4-256 canale, camere supraveghere HDCVI cu rezolutie 720P si 1080P, camere supraveghere IP cu rezolutii intre 1MP si 12MP, camere speed dome, videointerfoane analogice si IP. Toate echipamentele de supraveghere video sunt insotite de aplicatii mobile pentru supraveghere video la distanta.
 

DAHUA TECHNOLOGY - prezentari YouTube

 

Cataloage DAHUA 2015

Deschide catalog DAHUA HDCVI 2015

HIKVISION Technology - China

DVR-uri HDTVI si camere supraveghere HDTVI Hikvision Hikvision Digital Technology este cel mai mare furnizor mondial de echipamente de supraveghere video, cu o cifra de afaceri de aproape 2.5Mld $ (in 2014, conform asmag.com). Pe piata locala Hikvision este prezent cu echipamente analogice de inalta rezolutie HDTVI (Hikvision le promoveaza sub denumirea Turbo HD): DVR-uri de 4 canale, 8 canale, 16 canale si 32 canale, camere de interior si exterior in constructie dome sau bullet, cu lentile fixe sau varifocale si proiectoare IR in tehnologia proprietara EXIR, plaja larga de temperaturi de functionare -40+60grdC.
Pentru supravegherea video IP Hikvision propune camere IP cu rezolutii cuprinse intre 1MP si 4MP, lentile monofocale sau cu zoom motorizat, camere speed dome, NVR-uri cu pana la 32 canale.
Nici partea de aplicatii mobile si desktop nu este neglijata, Hikvision dezvoltand apicatia de management profesionala iVMS-5200. Pentru Android si iOS, iVMS-4500 este o aplicatie stabila, puternica dar totodata prietenoasa cu utilizatorul final.
 

HIKVISION - prezentari YouTube

 

Cataloage HIKVISION 2015

Deschide catalog HIKVISION 2015

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii Ok