0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Politica de confidentialitate

In data de 25 mai 2018 intra in vigoare si va fi aplicat in toate statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv in Romania, Regulamentul general al Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ("RGPD").

Prin prisma modificarii legislatiei aduse de RGPD, va informam ca am actualizat politica NEOSIS Security SRL privind Protectia Datelor cu Caracter Personal pentru vanzarea la distanta prin siteul www.neosis.ro

Prin accesarea siteului www.neosis.ro acceptati aceasta Politica de confidentialitate.

Daca nu sunteti de acord cu politica, nu continuati cu alte pagini web ale siteului neosis.ro. Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand. Prin urmare, va rugam sa o consultati.

Operatorul de date cu caracter personal

  • NEOSIS SECURITY SRL ("NEOSIS") inregistrata ca operator date personale la ANSPDCP cu notificarea nr 22928/24.04.2012
  • Bucuresti, strada Tohani nr. 1, bloc 29, scara D, etaj 4, ap 150, sector 4, cod postal 040381
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: 0754 636 747
  • Registrului Comertului de sub nr. J40/14950/2008
  • Cod Unic de Inregistrare RO24415366

Responsabilul cu protectia datelor

NEOSIS a desemnat un responsabil cu protectia datelor ("RPD"). RPD-ul nostru poate fi contactat la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la telefon 0754 636 747 (Lu-Vi 10-12 si 13-17).

Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt toate informatiile, care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila; prin identificabila se intelege o persoana fizica, care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin intermediul alocarii unui element de identificare, cum ar fi un nume, unui numar de identificare, unor date de localizare, unui cod online sau uneia sau mai multor caracteristici speciale, care sunt expresia identitatii fizice, psihologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale ale acestei persoane fizice (Art. 4 Nr. 1 RGPD). Aici intra de exemplu numele dvs., numarul dvs. de telefon, adresa dvs. de corespondenta , adresa de e-mail pe care ni le-ati comunicat la inregistrare (la crearea contului sau trimiterea comenzii). Datele statistice sau datele anonimizate, pe care le colectam de exemplu la vizitarea magazinului nostru online și care nu pot fi aduse direct in legatura cu persoana dvs., nu intra aici.

Modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele personale sunt preluate prin formularul de inregistrare si prin cel de trimitere comanda.

Urmatoarele date cu caracter personal sunt colectate de la dvs. in cadrul trimiterii unei comenzi: prenumele, numele, adresa de livrare (domiciliul / resedinta / adresa de corespondenta), adresa de e-mail, numarul de telefon, poate fi si CNP.

In cadrul trimiterii unei comenzi se stocheaza si adresa IP.

Daca refuzati sa completati datele dumneavoastra care sunt obligatorii pentru a va inregistra si comanda nu veti putea utiliza aceasta pagina de internet pentru a plasa comenzi. Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu conditiile de utilizare a acestui site si cu faptul ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate de NEOSIS in scopurile declarate mai jos.

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele sunt necesare pentru procesarea comenzii (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor).

Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori, cu exceptia Fan Courier-ului. In cazul in care doriti livrarea prin Fan Courier a produselor comandate, informatiile dumneavoastra (nume, telefon, adresa postala) vor fi introduse in sistemul informatic Fan Courier in vederea intocmirii AVB-ului.

NEOSIS nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Destinatarii datelor cu caracter personal

  • Destinatarul datelor cu caracter personal este NEOSIS.
  • Destinatarul datelor cu caracter personal poate fi si Fan Courier (doar in cazul in care clientul doreste expedierea comenzii prin Fan Courier).

Cat timp pastram datele cu caracter personal?

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma NEOSIS.
Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Securitate

Folosim Secure Sockets Layer (SSL), care cripteaza informatiile pe care le furnizati online pe site-ul nostru Web. Actualizam periodic siteul, daca este nevoie.
Permitem numai angajatilor autorizati sa acceseze informatii personale.

Linkuri catre alte siteuri

Acest site include linkuri catre cateva siteuri cunoscute, de exemplu: YouTube, Dahua, Hikvision, Paradox, Google Play Store, Apple Store, Windows Phone, Fan Courier .
Aceste linkuri va dau mai multe detalii despre produsele pe care le prezentam/comercializam pe site si despre conditiile de transport prin Fan Courier.
Fiecare dintre aceste siteuri are propriile politici de confidentialitate.

Care sunt drepturile de care beneficiati in ceea ce priveste datele dvs. personale?

In calitate de persoana vizata, fiind utilizator, aveti urmatoarele drepturi cu privire exclusiva la datele dumneavoastra cu caracter personal, prevazute de Regulamentul General privind protectia datelor:

  • dreptul de acces la date
  • dreptul de rectificare a datelor
  • dreptul de stergere a datelor
  • dreptul la restrictionarea datelor
  • dreptul la portabilitatea datelor
  • dreptul de a obiecta
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate
  • dreptul de a va adresa justitiei
    In plus aveti dreptul de a va adresa la autoritatea de supraveghere competenta in cazul unei incalcari a protectei datelor si justitie

Pentru exercitarea in mod gratuit a acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere catre RPD-ul nostru la telefon 0754 636 747 (Lu-Vi 10-12 si 13-17) sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ce alte date mai colectam si in ce scop?

In afara de datele personale, mai colectam si informatii suplimentare despre utilizatori. Urmarim automat comportamentul si informatiile despre utilizatorii ce viziteaza paginile noastre de internet. Aceasta urmarire ne permite sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta personalizata. Folosim doar informatiile acceptate de obicei prin intermediul browserului pe care il folositi. Multe persoane nu sunt constiente ca asemenea informatii sunt furnizate, dar cele mai multe browsere sunt setate de la inceput sa ofere astfel de informatii. Aceste informatii se refera la limba folosita, tipul de browser folosit, adresa de IP pe care o utilizati. Nu exista posibilitatea prin care sa va putem identifica ca persoana din folosirea acestui tip de informatie. Daca nu doriti sa furnizati acest tip de informatie, trebuie ori sa invatati cum sa folositi browserul intr-o maniera mai sigura, facand uz de browsere specifice si adrese de IP rerutabile, sau puteti sa nu folositi site-ul nostru. Nu credem ca oferirea de asemenea informatii implica un risc de securitate. Se foloseste doar pentru a imbunatati experienta dumneavoastra privitoare la site pe termen scurt si chiar pe termen lung. Putem folosi cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Sunteti in masura sa refuzati cookies-urile daca browserul pe care il folositi permite acest lucru. Totusi, refuzandu-le este posibila scaderea calitatii browsingului. Nu stocam informatii personale in cookies-uri.

Mai multe date despre cookie-uri in pagina "Politica de utilizare cookieuri"

Actualizari

Aceste site este proprietatea NEOSIS si ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari daca sunt necesare.

Altele

NEOSIS nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru (Acesta are de asemenea o politica de confidentialitate conform RGPD), sau actiunilor unor terte persoane.

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii