0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Incuietori electrice

Incuietorile electrice nu mai fac parte din oferta Neosis Security

Incuietorile electrice/electromagnetice (zavoare electrice) au un rol important in deschiderea controlata a usilor/portilor de interior sau exterior.

Constructiv se impart in mai multe categorii:

 • yale electomagnetice aplicate - pentru usi cu deschidere pe dreapta, stanga sau universale, utilizare la interior sau exterior, cu/fara memorie mecanica, montaj orizontal sau vertical. De obicei pentru actionarea din exterior sunt prevazute cu butuc si 3 chei tip yala iar pentru deschiderea din interior yala este prevazuta cu buton. Carcasa este realizata din inox. Consumul de curent se situeaza intre 1A si 3A la o tensiune de 12Vcc.

yala aplicata

yala aplicata

 • yale electromagnetice ingropate - pentru utilizare universala dreapta/stanga, la interior/exterior, cu limba scurta sau lunga, cu/fara buton deblocare mecanica, cu/fara memorie mecanica. Dupa tipul de actionare exista variantele fail secure (inchisa fara alimentare) si fail safe (deschisa fara alimentare). Consumul se situeaza intre 0,2A si 1A la 12Vcc.

yala ingropata

yala ingropata

 • electromagneti de forta - cu forta de retinere cuprinsa intre 50Kgf si 500Kgf, montaj aplicat sau ingropat, pentru montaj la interior sau exterior (rezistenti la apa), pentru usi simpe sau duble, cu/fara LED de stare sau buzzer, cu/fara monitorizare. Cei mai multi electromagneti suporta o plaja larga de alimentare cuprinsa intre 12Vcc si 24Vcc cu un consum cuprins intre 0,2A si 0,5A la 12Vcc (consumul se injumatateste la o alimentare de 24Vcc). Dupa tipul de actionare exista doar varianta fail safe (deschis fara alimentare).

electromagnet

electromagnet

 • suporti electromagneti - au rolul de fixare a contraplacii electromagnetului pentru diferite tipuri de usi: usi standard (lemn, PVC, metal) sau usi de sticla, usil cu deschidere spre interior sau exterior. Forme constructive: in forma de L, U sau Z. Constructie din duraluminiu.

suport electromagnet

suport electromagnet

 • electromagneti pentru retinerea usilor deschise - montaj pe podea sau perete, buton deblocare, forta de retinere 50-70Kgf, alimentare 12Vcc sau 24Vcc, consum 70-100mA (la 12Vcc), constructie din inox.

suport electromagnet

electromagnet pentru usa

  • bolturi electrice - standard sau de inalta siguranta, cu/fara monitorizare, LED de stare, senzor magnetic sau temporizare, cu/fara cilindru cu cheie, constructie din duraluminiu sau inox. Actionare fail safe sau fail secure.

Pentru vizualizare pe toata pagina, click pe butonul marire imagine din bara de jos. Revenire cu tasta Esc.

bolt

bolt

 • suporti bolturi electrice - pentru usi standard sau de sticla, constructie din duraluminiu pentru usi cu deschidere universala.

suport bolt

suport bolt

 • incuietori electrice pentru dulapuri si vestiare - variante constructive cu limba sau bolt, alimentare 12Vcc, consum 0,2-0,6A.

incuietori dulap

incuietori dulap

Comanda zavoarelor electrice se poate face in sistem dual (electric + mecanic) in cazul yalelor electrice prevazute cu butuc cu chei sau numai electric in cazul electromagnetilor si bolturilor electrice (cu cateva exceptii).

In cele mai multe cazuri practice incuietorile electrice sunt insotite de accesorii precum:

 • amortizoare pentru usi - hidraulice cu brat sau cu sina, pentru usi cu greutate cuprinsa intre 25 si 200Kg.

amortizor

amortizor

 • manere tragatoare pentru usi - diferite designuri si forme constructive, de obicei construite din profil tubular din inox.

maner electromagnet

maner electromagnet

 • surse de alimentare - intreruptibile sau neintreruptibile (cu back-up la caderea sursei principale de tensiune), cu temporizari ce variaza intre 1sec si cateva zeci de secunde.

sursa electromagnet

sursa electromagnet

 • butoane de acces - permit controlul zavorului electric la iesirea din perimetrul protejat. Constructiv se intalnesc variante ingropate sau aplicate, din plastic, inox sau duraluminiu, cu/fara LED de stare, cu actionare prin apasare, senzor in infrarosu sau cu cheie.

buton acces

buton acces

 • butoane de urgenta - permit deblocarea incuietorilor electrice in caz de avarie (elementul principal de comanda/actionare nu mai functioneaza).

buton urgenta

buton urgenta

Cele mai importante aplicatii ale incuietorilor electrice sunt in cadrul sistemelor de control acces si in sistemele de interfonie/videointerfonie.

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii