Tel: 0754636747 Lu-Vi 10-17

DVR Dahua 4 canale / DVR Dahua 8 canale / DVR Dahua 16 canale / DVR Dahua 32 canale

Supraveghere video de inalta rezolutie - HDCVI, solutia cu cel mai bun raport calitate/pret

Tendinta actuala in solutiile de supraveghere video analogice este migrarea catre rezolutii UHD (5MP-8MP/4K), implementarea la preturi accesibile a functiilor speciale (True WDR 120dB, Ultra Low-Light/Starlight, camere cu audio integrat de inalta fidelitate), implementarea in echipamentele de inregistrare (DVR-uri) de functii inteligente (IVS - Inteligent Video System) precum: TripWire (detectie bariera virtuala), Intrusion (detectie intrusi), Missing/abandoned (detectie obiecte lipsa sau abandonate), Face detect (detectie faciala).

Dupa parearea noastra, solutia dezvoltata de DAHUA Technology - HDCVI High Definition Composite Video Interface - reprezinta cea mai avantajoasa solutie in cadrul sistemelor de rezolutie HD.

Tehnologia permite transmitere video de inalta rezolutie prin cablu coaxial sau UTP (utilizand adaptoare de impedanta) la distante mari, intre 300-1200m in functie de rezolutia semnalului transmis si calitatea cablului utilizat.

DVR HDCVI Dahua

Cea mai importanta piesa dintr-un sistem de supraveghere video este inregistratorul digital (DVR - Digital Video Recorder).

In acest moment, paleta DVR-urilor HDCVI este deosebit de bogata, acoperind practic toata gama 4-32 canale, cu intrari standard de semnal video sau cu alimentare tip PoC (Power Over Coaxial - alimentarea camerei se face pe acelasi cablu cu cel de semnal video).

Clasificare dupa rezolutiile suportate pentru inregistrare

 • DVR-uri Dahua din clasa HD - codare la rezolutie 2MP/1080P si viteza de codare 12-15fps (sau 1MP/720P si 25fps)
 • DVR-uri Dahua din clasa Full HD - codare la rezolutie 2MP/1080P si viteza de codare 25fps
 • DVR-uri Dahua din clasa Ultra HD - modelele care suporta codarea la rezolutie mai mare de 4MP (pana la 8MP/4K) si viteza codare 7fps sau mai mare

Clasificare dupa dotarile hardware implementate

Tendinta actuala este utilizarea compresiei H.265 cu diferte forme de implementare (H.265+, H.265Pro, H.265Pro+ etc).
Toate DVR-urile DAHUA suporta camere DAHUA cu audio integrat (standard HDCVI) astfel incat se utilizeaza acelasi cablu (coaxial sau UTP) pentru transmiterea semnalelor video si audio.

 • DVR-uri din clasa standard, ce includ de obicei o intrare audio conventionala (microfon clasic), un singur port SATA (1xHDD), iesiri VGA+HDMI, interfata seriala RS485 (comanda speed-dome-uri). 2 porturi USB
 • DVR-uri din clase superioare, ce includ intrari/iesiri de alarma (programabile), 1-8 intrari audio conventionale, 2-8 porturi SATA, 1-2 porturi RJ45, 2-4 porturi USB, 1-2HDMI, eSATA.

Clasificare dupa compatibilitatea cu celelalte standarde HD din piata

 • DVR-uri Dahua tribride - suporta camere HDCVI, CVBS si camere IP (aceasta tehnologie este depasita in momentul actual, modelele ramase inca in piata se folosesc in sistemele entry-level)
 • DVR-uri Dahua pentabride - suporta atat cele 3 standarde HD analogice (HDCVI, HDTVI/Turbo HD si AHD), standardul analogic vechi (CVBS PAL/NTSC) cat si camere IP DAHUA.

Cele mai importante specificatii ale tehnologiei HDCVI:

 • distante de cablare mari, acoperitoare pentru orice aplicatie: intre 300m si 1200m in functie rezolutia semnalului video, de cablul utilizat (coaxial sau UTP) si de calitatea cablului
 • transmisie de date pe acelasi cablu de semnal video: control PTZ si OSD
 • transmisie de semnal audio pe acelasi cablu de semnal video (pentru camerele cu audio integrat)
 • alimentare pe cablul de semnal video (in cazul echipamentelor cu alimentare PoC (Power Over Coaxial)
 • lipsa intarzierilor specifice camerelor IP

In concluzie

 • HDCVI este o solutie pentru supravegherea video de inalta rezolutie (2MP-8MP/4K), oferind transmisii pe distante lungi, fara intarzieri, la un cost atractiv.
 • Solutia HDCVI include atat camere de supraveghere cat si DVR-uri. Sistemul permite o topologie stea - DVR-ul serveste ca un nod pentru transmisii P2P (punct-la-punct) peste cablu coaxial pentru echipamentele de supraveghere video.
 • In plus, HDCVI dispune de o tehnologie brevetata de compensare automata a semnalului, permitand distorsiuni foarte mici pe distante mari.

Prezentari video

Pentru familiarizarea cu tehnologia HDCVI DAHUA va prezentam cateva filme reprezentative:

  DVR Dahua 4/8/16/32 canale compresie H.265 - interfata locala (monitor/TV)

  DVR Dahua 4/8/16/32 canale compresie H.265 - interfata remote (browser)

  DVR Dahua - functia inteligenta TripWire (detectie bariera virtuala)

  DVR Dahua - functia inteligenta Intrusion (detectie intrusi)

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate