0754 636 747   Lu-Vi 12-18

Module comunicatie
VISONIC

Modul Internet VISONIC PowerLink 3

VISONIC PowerLink 3.1 - modul comunicatie prin Internet pentru centralele VISONIC seria PowerMaster - permite monitorizarea sistemului de alarma prin aplicatia mobila Visonic-Go si programarea centralei prin aplicatia Alarm Install. Se monteaza in interiorul centralelor Power Master. Compatibil numai cu centralele VISONIC PowerMaster 10/30/33.
Detalii

Module comunicatie VISONIC - detalii

Module de comunicatie - comunicatoare SMS/GPRS/3G (control prin reteaua mobila), comunicatoare TCP/IP (control prin retea fixa).

Aplicatii mobile compatibile: Visonic-Go (utilizare) si Alarm Install (programare remote).

VISONIC PowerMaster - comunicatie prin retelele mobile si fixe de Internet

Modulele de comunicatie GPRS/3G (retele mobile) si TCP/IP (retea fixa de Internet) sunt module care extind facilitatile centralelor de alarma VISONIC in zona comunicatiei dintre centrala de alarma si proprietarul sistemului de alarma, astfel:

  • Comunicatorul GPRS/3G se utilizeaza in situatiile in care este dorita monitorizarea sistemului de catre proprietar iar in locatia respectiva nu exista linie telefonica fixa sau in cazul in care linia telefonica fixa este mediul principal de transmitrer a informatiei iar comunicatorul are rolul de back-up
  • Comunicatorul TCP/IP se foloseste in cazurile in care exista o conexiune permanenta de internet (IP dinamic sau fix) iar beneficiarul doreste sa aiba informatii legate de starea sistemului de alarma, folosind acest tip de conectare

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate