0754 636 747   Lu-Vi 12-18

Modul alimentare PARADOX PS817 - include cutie metalica si transformator, optional acumulator 5Ah/12V

Modul alimentare PARADOX PS817 si cutie cu transformatorModul alimentare PARADOX PS817 si cutie cu transformator
Acest produs nu mai face parte din oferta NEOSIS.
PARADOX PS817 - modul de alimentare in comutatie 1,2A@13.8Vcc, protectie electronica (fara sigurante fuzibile), functie de incarcare acumulator, transfer automat pe acumulator in cazul caderii sursei principale de alimentare (reteaua de 220V), functie de testare acumulator. Se livreaza in cutie metalica de protectie si transformator 20VA.

PARADOX PS817 - modul de alimentare in comutatie 1,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., protectie electronica (fara sigurante fuzibile), functie de incarcare acumulator, transfer automat pe acumulator in cazul caderii sursei principale de alimentare (reteaua de 220V), functie de testare acumulator. Se livreaza in cutie metalica de protectie si transformator 20VA. Suporta acumulator back-up de 4Ah/12V sau 7Ah/12V (neinclus)

E posibil sa fii interesat si de

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Modul alimentare PARADOX PS817 - include cutie metalica si transformator, optional acumulator 5Ah/12V trebuie sa fii autentificat.
Vei primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Nu exista înca recenzii pentru acest produs.

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate