Tel. 0754 636 747   LU-VI 11-17

Module extensie
Paradox

Modul extensie radio PARADOX RX1 - receptor radio compatibil cu Spectra, suporta 32 detectori/telecomenzi

139,83 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

PARADOX RX1 - receptor radio compatibil cu centralele Spectra, permite adaugarea de periferice radio - telecomenzi unidirectionale REM1/REM15/REM101, detectoare de miscare PMD2P/PMD75, contacte magnetice DCTXP2/DCT2 etc. Suporta 32 telecomenzi, 32 detectori radio si 2 iesiri PGM. Alimentare 12V din centrala de alarma.
Detalii

Modul extensie radio PARADOX RTX3 - emitator-receptor compatibil cu Spectra si Digiplex, suporta 32 detectori

341,18 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

PARADOX RTX3 - emitator-receptor 433MHz compatibil cu centralele Spectra si Digiplex, permite adaugarea de periferice radio - 8 tastaturi radio, 32/999 telecomenzi, 32 detectori miscare (contacte magnetice), 4 sirene radio, 2 repetoare radio (numai penru Spectra, Digiplex nu suporta repetorul RPT1). Carcasa de protectie din plastic.
Detalii

Modul repetor radio PARADOX RPT1 - extindere acoperire periferice radio, compatibil cu Magellan si Spectra

341,18 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

PARADOX RPT1 - permite extinderea razei de comunicatie radio, compatibil cu toate emitatoarele din seria Magellan (detectori, telecomenzi, nu este compatibil cu sirene radio SR130/150), compatibil cu centralele Magellan si modulele RTX3 (numai cu centralele Spectra, nu este compatibil cu Digiplex), 2 module intr-un sistem.
Detalii

Modul extensie zone PARADOX ZX8 - 8 zone cablate pentru Spectra si Magellan, 8x2 zone pentru Digiplex

313,22 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

PARADOX ZX8 - modul de extensie 8 zone cablate + 1xPGM, compatibil cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex. Maxim 3 module pentru Spectra si Magellan. Pentru Digiplex modulul suporta dublarea de zone ATZ. Modulul se poate monta in cutia centralei sau in cutie separata cu sursa de alimentare si acumulator.
Detalii

Modul extensie zone PARADOX ZX82 - 8 zone cablate pentru Spectra si Magellan, 8x2 zone pentru Digiplex

357,96 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX ZX82 - modul de extensie 8 zone cablate compatibil cu centralele PARADOX Spectra, Magellan si Digiplex. Maxim 3 module pentru Spectra si Magellan. Pentru Digiplex EVO modulul suporta dublarea de zone ATZ. Modulul vine in carcasa de ABS prevazuta cu LED-uri de stare pentru cele 8 zone (zona deschisa/inchisa/sabotaj).
Detalii

Modul extensie PGM PARADOX PGM4 - 4 iesiri programabile, relee 5A, activare la eveniment/temporizata

285,25 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX PGM4 - modul de extensie cu 4 iesiri tip PGM (iesiri programabile), iesiri pe relee de 5A. Activarea acestora se face in functie de un eveniment sau dupa o perioada de timp programabila. Semnalul de iesire poate fi continuu sau in pulsuri (pentru alarme de incendiu). Compatibil cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex.
Detalii

Modul extensie PGM PARADOX PGM82 - 8 iesiri programabile, relee 4A, activare la eveniment/temporizata

419,49 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX PGM82 - modul de extensie cu 8 iesiri programabile, relee 4A. Activarea se face la un eveniment, manual prin butoanele integrate in carcasa, de la distanta prin aplicatia Insite Gold. Cutie alba din ABS, usita cu incuietoare. Panoul frontal include 8LED-uri de stare pentru 8 iesiri si 2LED-uri pentru alimentare si comunicatie.
Detalii

Modul PGM radio PARADOX 2WPGM - PGM radio bidirectional, intrare suplimentara de zona, iesire releu 5A

341,18 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX 2WPGM - modul PGM radio bidirectional - receptioneaza si confirma comenzile primite de la centrala de alarma. Comunicatia cu centrala este supervizata (iesirea PGMului se activeaza la pierderea comunicatiei). Iesire de curent mare (releu 5A pe placa), alimentare 6-16Vca sau 5-20Vcc, include si o intrare de zona universala.
Detalii

Modul alimentare PARADOX PS817 - sursa in comutatie 1.75A, protectie scurtcircuit, suporta acumulator back-up

83,90 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX PS817 - modul de alimentare in comutatie 1.75A@13.8Vcc (impreuna cu trs. 40VA) sau 1,2A@13.8Vcc (impreuna cu trs. 20VA), protectie la scurtcircuit, functie incarcare acumulator (acumulatori 4-7Ah/12V), transfer automat pe acumulator in cazul caderii sursei principale, functie de testare acumulator. Nu include cutie si transformator.
Detalii

Modul alimentare PARADOX PS25 - sursa in comutatie 2.8A, conectare pe busul centralei sau stand-alone

369,15 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX PS25 - sursa de alimentare in comutatie, curent 2.8A, supervizata (lipsa AC, acumulator descarcat, sabotaj capac cutie), conectare pe bus-ul de tastatura al centralei, compatibila cu Digiplex, Magellan, Spectra. Sursa poate functiona si in regim stand-alone. La cerere, livrare in cutie metalica cu transformator si acumulator (cere pret).
Detalii

Modul alimentare PARADOX PS45 - sursa 4A cu back-up, conectare pe busul centralei sau stand-alone

788,64 lei

Disponibilitate: La comanda

PARADOX PS45 - sursa de alimentare cu back-up, curent 4A, supervizata (lipsa AC, acumulator descarcat, sabotaj capac cutie), conectare pe bus-ul centralei, compatibila cu Digiplex, Magellan, Spectra. Sursa poate functiona si in regim stand-alone. Cutia suporta acumulator de 7Ah/12V (suplimentar acumulator 7-22Ah/12V in cutie separata).
Detalii

Module extensie Paradox - detalii

Module de extensie - module de extensie zone radio sau cablate, extensie PGM-uri, module de alimentare

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate