0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Apelator telefonic Paradox VDMP3

Comunicator telefonic cu sinteza vocala, ce poate apela - utilizand o line fixa - pana la 8 numere de telefon. Transmite mesaje vocale preinregistrate cu starea de alarma a zonelor si partitiilor sistemului. Permite armarea si dezarmarea sistemului.
Apelator telefonic PARADOX VDMP3Apelator telefonic PARADOX VDMP3
Pret cu TVA
187,96 lei
Pret fara TVA
157,95 lei
Disponibilitate: In stoc
Garantie comerciala: 24 luni

Pentru facturi mai mari de 1.000 lei transport inclus
Retea Fan Courier
Pentru facturi mai mari de 2.000 lei reducere 5%
Grila Reduceri

prezentare video
prezentare video
prezentare video
Apelator telefonic PARADOX VDMP3
Apelator telefonic PARADOX VDMP3

Descriere

VDMP3 este un modul de comunicatie ce ofera o multitudine de facilitati printre care: armarea sau dezarmarea sistemului de la distanta prin intermediul unui telefon mobil, accesul fiind total securizat (pe baza de coduri de acces), cunoasterea in orice moment a starii sistemului (armat-dezarmat) prin interogarea telefonica de la distanta, comanda de la distanta a 8 iesiri programabile ce pot fi utilizate in diferite actionari electrice. Mai multe in cele ce urmeaza.

  • Comunicator cu sinteza vocala ce permite raportarea starilor de alarma in sistem catre proprietarul acestuia, pe un numar maxim de 8 telefoane. Mesajele sunt preinregistrate si indica zona si partitia pe care a avut loc evenimentul. De exemplu pentru o alarma pe zona 1 ce apartine partitiei (ariei) 1, veti auzi urmatorul mesaj: aria 1 in alarma, zona 1, apasati tasta 1 pentru a dezarma sistemul, apasati tasta grila de 2 ori pentru a inchide, la revedere. Similar pentru zonele de panica (sau panicile activate de la tastatura) si zonele de incendiu.
  • Numarul de repetitie al mesajelor, numarul maxim de incercari pentru un numar de telefon, intarzierea dupa care se transmite mesajul de avertizare, ordinea de apelare a numerelor de telefon, sunt programabile.
  • Modulul VDMP3 permite aflarea starii sistemului de alarma armat-dezarmat si dezarmarea acestuia pe baza de coduri de acces, totul cu ajutorul unui telefon mobil.
  • Totodata se pot comanda de la distanta, prin intermediul telefonului mobil, o serie de automatizari electrice, pornind de la iesirile programabile ale centralei ce pot fi comandate, maxim 8 actionari independente.
  • Multitudinea de aplicatii este limitata doar de imaginatia fiecaruia.
  • Comunicatorul VDMP3 este compatibil cu centralele de alarma din seriile: PARADOX ESPRIT E55, SPECTRA SP, MAGELLAN MG5000 si MG5050.

Sisteme alarma antiefractie cu apelator telefonic

Mai jos va puteti configura un sistem de alarma antiefractie wireless sau cablat pentru case/apartamente/birouri, care poate avea optional apelator telefonic PARADOX VDMP3
Sistem alarma cablat Paradox - cu 1-10 detectori
Sistem alarma cablat Paradox - cu 10-30 detectori
Sistem alarma cablat Paradox - cu 1-200 detectori
Sistem alarma radio Paradox - cu 1-32 detectori

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Apelator telefonic Paradox VDMP3 trebuie sa va autentificati.
Veti primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Intrebare: Pot avea simultan doua apelatoare VDMP3, unul instalat pe placa de baza, altul instalat pe comunicatorul GSM PCS250?

Raspuns: Nu, un singur modul VDMP3 in sistemul Paradox.
Intrebare: Buna ziua,
Am o centrala Paradox Spectra.
Va rog sa imi spuneti daca pot comand de la distanta, prin telefon sau GSM, 2 iesiri programabile PGM, pentru actionarea a 2 porti de acces: auto si pietonala.


Raspuns: buna ziua, da PGM-urile se pot comanda de la distanta utilizand o linie telefonica fixa si modulul VDMP3 instalat in centrala sau utilizand o retea mobila de telefonie plus modul GSM PCS250 si VDMP3 instalat in interiorul modulului GSM.

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii