0754636747 Lu-Vi 11-17

Kit LTE/4G PARADOX Digiplex EVOHD Avansat - include tastatura touch-screen 5inch TM50 si modul comunicatie LTE/4G PCS265LTE

Kit LTE/4G PARADOX Digiplex EVOHD Avansat - centrala EVOHD (8/16 zone pe placa, maxim 192 zone si 8 partitii), tastatura touch-screen 5inch TM50 (rama alba sau neagra) si modul comunicatie LTE/4G/3G/2G PCS265LTE. Kit-ul suporta aplicatia mobila Insite Gold (monitorizare si control).
Kit LTE/4G Paradox Digiplex EVOHD Avansat - TM50 si PCS265LTEKit LTE/4G Paradox Digiplex EVOHD Avansat - TM50 si PCS265LTE
2.266,95 lei
Pret fara TVA 1.905,00 lei
Garantie Comerciala
24 luni
Pret negociabil
Pentru cosuri de peste 1.000 lei pretul scade proportional cu valoarea acestuia. Adauga in cos produsele si primesti pretul recalculat.
Update Firmware
Yala cutie centrala alarma
Tamper cutie centrala alarma
Disponibilitate: La comanda
Detalii produse la comanda

Kit LTE/4G PARADOX Digiplex EVOHD - include touch-screen TM50 si PCS265LTE

Setul propus se constituie in punctul de plecare pentru construirea unui sistem cablat PARADOX Digiplex, comunicatia la distanta cu proprietarul sistemului bazandu-se pe modulul PCS265LTE (comunicatie mobila LTE/4G/3G/2G) si aplicatia mobila Insite Gold.

In functie de necesitatea de securitate a obiectivului se vor adauga detectorii de miscare cablati si sirena de exterior (pentru o configuratie standard). Pentru configuratii diferite va rugam sa ne contactati.

Componenta kit-ului (pentru descriere completa a componentelor urmati link-urile corespunzatoare):

PARADOX Insite Gold - aplicatie mobila pentru utilizatorul sistemului

PARADOX PCS265LTE - Bine de stiut!

  • modulul de comunicatie PARADOX PCS265LTE este utilizat impreuna cu aplicatia mobila Insite Gold pentru monitorizarea personala si controlul sistemului de alarma (armare/dezarmare, notificari, control iesiri PGM)
  • pentru conectarea la o firma de monitorizare si intervenie rapida cereti informatii legate de modulul de comunicatie compatibil cu dispeceratul firmei respective (ex. SEKA CID)
  • proprietarul trebuie sa asigure cartela de date (DIGI, Vodafone, Orange sau Telecom)

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Kit LTE/4G PARADOX Digiplex EVOHD Avansat - include tastatura touch-screen 5inch TM50 si modul comunicatie LTE/4G PCS265LTE trebuie fii autentificat.
Nu există încă intrebari si raspunsuri pentru acest produs.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate