0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Centrale Digiplex
Paradox

Centrale de alarmare din gama premium PARADOX DIGIPLEX EVOHD si EVO192 si tastaturile compatibile cu acestea

Centrala DIGIPLEX EVOHD este compatibia cu detectorii de miscare HD77 (includ camera supraveghere cu audio) si aplicatia pentru mobile Paradox Insight.

Centrala de alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192, tastatura K641

Centrala cablata de alarmare la efractie conventional-adresabila (2x8 zone conventionale pe placa sau 192 zone adresabile si 8 partitii) si tastatura cablata cu ecran LCD alfanumeric si taste standard (actionare prin apasare), recomandata pentru protejarea obiectivelor de dimensiuni medii-mari care necesita cel mai ridicat nivel de securitate: banci, institutii guvernamentale, sedii de firma. Tastatura permite accesul beneficiarului la toate informatiile si rapoartele generate de sistem.

Pret cu TVA:
742,56 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centrala de alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192, tastatura K656

Centrala cablata de alarmare la efractie conventional-adresabila (2x8 zone conventionale pe placa sau 192 zone adresabile si 8 partitii) si tastatura cablata cu ecran LCD alfanumeric si taste sensibile la atingere (Touch Sense), recomandata pentru protejarea obiectivelor de dimensiuni medii-mari care necesita cel mai ridicat nivel de securitate: banci, institutii guvernamentale, sedii de firma. Tastatura permite accesul beneficiarului la toate informatiile si rapoartele generate de sistem.

Pret cu TVA:
823,48 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centrala de alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192, tastatura K641LX

Centrala cablata de alarmare la efractie conventional-adresabila (2x8 zone conventionale pe placa sau 192 zone adresabile si 8 partitii) si tastatura cablata cu ecran LCD alfanumeric. Tastatura include un modul radio care permite adaugarea la sistem a pana la 32 detectori radio si 32 telecomenzi. Configuratia este recomandata pentru protejarea obiectivelor de dimensiuni medii-mari cu o componenta hibrida: detectori cablati si radio, telecomenzi etc.

Pret cu TVA:
852,04 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centrala de alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192, tastatura K641R

Centrala cablata de alarmare la efractie conventional-adresabila (2x8 zone conventionale pe placa sau 192 zone adresabile si 8 partitii) si tastatura cablata cu ecran LCD alfanumeric si cititor de proximitate, recomandata pentru protejarea obiectivelor de dimensiuni medii-mari care necesita cel mai ridicat nivel de securitate: sistem detectie efractie si control acces. Tastatura permite accesul beneficiarului la toate informatiile si rapoartele generate de sistem.

Pret cu TVA:
937,72 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centrala de alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192, tastatura TM50

Centrala cablata de alarmare la efractie conventional-adresabila 2x8 zone/8 partitii (extensibila la 192 zone) si tastatura cablata cu ecran color Touch Screen (meniu in romana). Combinatia este recomandata pentru protejarea obiectivelor de dimensiuni mari si finisaje de lux care necesita cel mai ridicat nivel de securitate: banci, institutii guvernamentale si militare, sedii de firma, resedinte de lux. Este inclusa licenta pentru SOL - SpotOn Locator, OSM - OneScreen Monitoring si Solo Test. Culori disponibile: alb, negru.

Pret cu TVA:
961,52 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centrala alarma PARADOX DIGIPLEX EVOHD

Centrala de alarmare la efractie din gama premium, conventional-adresabila (2x8 zone conventionale pe placa extensibile la 192 zone si 8 partitii), suporta detectorii de miscare cu camera de supraveghere incorporata HD77 (maxim 8 detectori cu camera), 5xPGM, 999 coduri utilizator, 254 module extensie, comunicator telefonic incorporat. Centrala suporta module de comunicatie GPRS/GSM/SMS, Internet sau vocal si aplicatii mobile compatibile iOS si Android (iParadox si Insight). Tastaturi compatibile: K641+, K656, K641LX, K641R, TM50, TM70 (se achizitioneaza separat).

Pret cu TVA:
461,72 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura LCD PARADOX DIGIPLEX K641

Tastatura LCD, compatibila cu centralele PARADOX DIGIPLEX EVO192. Afisaj alfanumeric cu 32 caractere, LCD albastru, etichete programabile - nume zone, utilizatori. Usita de protectie.

Pret cu TVA:
371,28 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura LCD Touch Sense PARADOX DIGIPLEX K656

Tastatura LCD Touch Sense (fara butoane mecanice), compatibila cu centralele PARADOX DIGIPLEX EVO48 si EVO192. Afisaj alfanumeric cu 32 caractere, LCD albastru, etichete programabile - nume zone, utilizatori, design ingust.

Pret cu TVA:
452,20 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura LCD alfanumerica cu modul radio PARADOX K641LX

Tastaura LCD alfanumerica, afisaj LCD albastru cu 32 caractere, cablare pe 4 fire, suporta 192 zone si 8 partitii, transceiver 433MHz (transmitter-receiver) incorporat - permite extinderea cu periferice radio (telecomenzi REM1/REM15/REM2/REM3, detectori), compatibila cu centralela DIGIPLEX EVO192, acoperire radio 40m in medii rezidentiale. Practic insumeaza caracteristicile tastaturii K641 si modulului radio RTX3.

Pret cu TVA:
480,76 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura LCD + cititor PARADOX DIGIPLEX K641R

Tastatura LCD cu cititor de proximitate, compatibila cu centralele PARADOX DIGIPLEX EVO192. Afisaj alfanumeric cu 32 caractere, LCD albastru, etichete programabile - nume zone, utilizatori. Usita de protectie.

Pret cu TVA:
566,44 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura cu ecran senzitiv PARADOX TM50

Tastatura tip Touch Screen (ecran senzitiv/tactil), compatibila cu centralele Paradox Digiplex EVO192 si EVOHD, ecran color pe 16bit, rezolutie 480x272 pixels, dimensiuni ecran 6,4x11,2cm (diagonala de 12,7cm). Interfata intuitiva si navigare usoara prin meniuri (interfata in romana/engleza), etichete personalizate - zone, partitii, utilizatori, iesiri programabile, slot extern pentru memorii micro SD cu functia de actualizare firmware sau incarcarea de teme, fotografii. Este inclusa licenta pentru SOL - SpotOn Locator, OSM - OneScreen Monitoring si Solo Test. Culori disponibile: alb, negru.

Pret cu TVA:
590,24 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Tastatura ecran tactil Paradox TM70

Paradox TM70 - tastatura cu ecran tactil (Touch Screen) compatibila cu centralele Paradox Spectra, Magellan si Digiplex. Caracteristici: ecran color cu diagonala 7inch (18cm), rezolutie 800x480px, interfata intuitiva in limba engleza, navigare usoara prin meniuri grafice, etichete personalizate (zone, partitii, utilizatori, iesiri programabile), slot extern pentru memorii microSD (card de 4GB inclus, 2GB liberi) cu functia de actualizare firmware sau incarcarea de teme, fotografii, senzor intern de temperatura, rama de culoare alba.

Pret cu TVA:
680,68 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Centralele din seria Digiplex EVO reprezinta varful de gama al producatorului PARADOX SECURITY. Alegerea lor se preteaza acolo unde este necesar un nivel sporit de securitate, aplicatiile variind de la cele rezidentiale, comerciale si terminand cu cele business, bancare, militare si guvernamentale.

Digiplex EVO este o centrala conventional-adresabila, find compatibila atat cu detectori conventionali cat si cu cei adresabili, Aceasta caracteristica este deosebit de importanta la stabilirea configuratiei in functie de marimea sistemului: pentru obiective mici-medii este mai avantajoasa varianta cu detectori conventionali (eventual cu module suplimentare de extensie zone) iar pentru sisteme mari recomandarea este pentru utilizarea detectorilor adresabili (maxim 192 detectori adresabili).

Un aspect important al seriei Digiplex EVO il reprezinta posibilitatea de extindere a facilitatilor sistemului in zona controlului acces, putandu-se controla un numar maxim de 32 de usi prin adaugarea de module si cititoare.

Caracteristici principale ale centralelor PARADOX Digiplex EVOHD (varianta imbunatatita a modelului EVO192):

In plus fata de caracteristicile intalnite la EVO192:

 • suporta maxim 8 detectori de miscare cu camera de supraveghere HD si audio Paradox HD77
 • suporta aplicatia pentru monitorizare video Paradox Insight (iOS si Android)
 • imbunatatiri pe partea de alimentare si incarcare acumulator

Caracteristici principale ale centralelor PARADOX Digiplex EVO192:

 • centrale conventional-adresabile (suporta atat detectori conventionali cat si adresabili)
 • suporta maxim 192 zone si 8 partitii
 • suporta 999 utilizatori
 • suporta maxim 256 iesiri programabile PGM
 • memorie de evenimente 2048 evenimente
 • suporta maxim 254 module de extensie - cablate, radio sau control acces
 • suporta software de management si monitorizare sistem
 • suporta toata gama de module de comunicatie - PCS250 comunicator GSM, IP150 modul internet, VDMP3 comunicator vocal
 • suporta toata gama de periferice radio - detectori, telecomenzi - prin intermediul modulului radio RTX3
 • suporta toata gama de periferice de control acces - cititoare, tastaturi, telecomenzi - prin intermediul modulelor de acces ACM12

PARADOX DIGIPLEX EVOHD & PARADOX INSIGHT - prezentari video YouTube

PARADOX EVOHD - prezentare hardware
PARADOX EVOHD - prezentare hardware
PARADOX INSIGHT - clip prezentare Paradox Security
PARADOX INSIGHT - clip prezentare Paradox Security

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 1-5%
in functie de valoarea facturii

Prezentari video
pentru echipamente de secruitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate