0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Accesorii
Paradox

Accesorii compatibile cu echipamentele Paradox - interfete si module de programare, senzori de teperatura, module de memorie, convertoare seriale

Interfata conectare directa Paradox 307USB

Interfata duala (seriala DB-9 si USB) care permite programarea locala a centralelor Paradox de la un PC. Interfata este compatibila cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex. Include 3LED-uri de stare (PC, centrala, RX/TX). Se livreaza impreuna cu CD cu drivere Windows si aplicatiile WinLoad si BabyWare.

Pret cu TVA:
236,16 lei

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Acumulator 4.8V-1.2Ah

Acumulator compatibil cu centrala wireless Paradox Magellan MG6250, tensiune 4.8V, capacitate 1.2Ah, 4xAA, protectie la supratemperatura.

Pret cu TVA:
106,03 lei

Disponibilitate: La comanda

Detalii produs

Modul memorie portabil Paradox PMC5

Modul de memorie portabil, conectare USB la PC si serial la centrala Paradox. Permite descarcarea / incarcarea programarii unei centrale catre / de pe un PC pe care ruleaza softul WinLoad v. 4.0 sau mai nou (modulul nu este compatibil cu BabyWare). Este dotat cu comutator ce previne pierderea accidentala a datelor, LED indicator de stare. Procedura de incarcare / descarcare este de ordinul secundelor. Compatibil cu toate centralele Paradox.

Pret cu TVA:
159,05 lei

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Convertor serial Paradox CV4USB

Convertor serial RS-485 / RS-232 ce permite centralelor PARADOX DIGIPLEX EVO sa comunice cu un PC la distante de pana la 300m. Comunicatie cu 38,4k baud. Include cablu USB pentru conectarea la PC si cablu serial pentru conectarea la centrala.

Pret cu TVA:
790,41 lei

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Programator universal portabil Paradox UIP256

Programator universal portabil, permite actualizarea locala de firmware pentru centralele all-in-one PARADOX MAGELLAN seria 6000 si tastatura grafica K07. Include software pentru PC (ce descarca de pe siteul PARADOX cel mai nou firmware), cabluri pentru conectare la centrala / tastatura si PC. Alimentare la 2 baterii de 9V (incluse).

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii