0754636747 Lu-Vi 11-17

Module extensie
DSC NEO si DSC PRO

Module de extensie - module intrari zone cablate si radio, module repetoare semnal radio, module iesiri programabile PGM, module sursa de alimentare pentru centralele de alarma DSC NEO si DSC PRO

Module extensie DSC NEO si DSC PRO - detalii

Gama completa de module compatibile cu seriile DSC PRO si DSC NEO: module de extensie 8 zone cablate, module 128 zone radio in tehnologie PowerG, module extensie iesiri programabile PGM, repetoare radio PowerG, surse de alimentare supervizate, repetoare pentru magistrala de date Corbus.

O parte din modulele compatibile cu seria DSC NEO (HSM2108, HSM2208, HSM2204, HSM2300) sunt compatibile si cu seria DSC PRO dar sunt certificate doar Grad 2 securitate.

Toate modulele de extensie radio PowerG 868MHz sunt compatibile cu ambele serii si certificate Grad 2 securitate (grad maxim pentru sistemele radio/hibride).

Modulele de extensie specifice seriei DSC PRO sunt certificate Grad 3 securitate si sunt necesare in sistemele care necesita gradul maxim de cerificare.

Obs: exista teoretic si Grad 4 securitate dar sistemele certificate la acest nivel sunt extrem de rar intalnite, practic se considera Gradul 3 cel mai inalt standard de certificare.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate