0754 636 747   Lu-Vi 12-18

Module comunicatie
DSC PRO si DSC NEO

Module de comunicatie - comunicatoare 3G/GPRS (comunicatie prin Internet mobil), comunicatoare TCP/IP (comunicatie prin Internet cablat) pentru centralele de alarma DSC PRO si DSC NEO

Modul Internet DSC NEO TL280 - criptare AES 128bit, suporta aplicatiile Connect Alarm, Alarm Install si DLS5

567,94 lei

Disponibilitate: La comanda (5 zile)

DSC NEO TL280 - modul comunicatie prin Internet pentru centralele DSC seria NEO - permite programarea centralelor local (LAN) sau de la distanta (Internet) prin intermediul aplicatiei desktop DLS 5 si monitorizarea sistemului de alarma prin aplicatia mobila DSC Connect Alarm. Criptare AES 128bit, compatibil cu centralele DSC NEO.
Detalii

Modul comunicatie 3G DSC NEO 3G2080 - suporta aplicatiile Connect Alarm, Alarm Install si DLS5

814,37 lei
958,08 lei

Disponibilitate: La comanda (5 zile)

DSC NEO 3G2080 - modul comunicatie 3G (HSPA) pentru centralele DSC NEO - permite utilizarea aplicatiei mobile Connect Alarm pentru controlul sistemului de la distanta (armarea/dezarmarea, raportarea la alarma si defecte de sistem, notificari push etc) si programarea acestuia remote prin aplicatia Alarm Install. Suporta cartele 2G/3G.
Detalii

Modul Internet + 3G DSC NEO TL2803G - suporta aplicatiile Connect Alarm, Alarm Install si DLS5

1.432,19 lei

Disponibilitate: La comanda (30 zile)

DSC NEO TL2803G - modul comunicatie prin Internet (TCP/IP) combinat cu modul 3G (HSPA) pentru centralele DSC NEO - permite programarea centralelor de la distanta (prin Internet si reteaua mobila 3G) prin intermediul aplicatiei desktop DLS 5 si monitorizarea sistemului de alarma prin aplicatia mobila DSC Connect Alarm.
Detalii

Comunicator 3G DSC PRO 3G9080 - suporta aplicatiile Connect Alarm, Alarm Install si DLS5

382,00 lei
449,41 lei

Disponibilitate: La comanda (5 zile)

DSC PRO 3G9080-EU - comunicator 3G pentru seria de centrale DSC PRO, compatibil HSPA/GPRS, conectare directa pe placa centralei de alarma, antena inclusa. Suporta aplicatii mobile Connect Alarm (utilizare) si Alarm Install (programare) si aplicatia desktop de programare DSC DLS5. Modulul este compatibil cu centralele DSC PRO.
Detalii

Adaptor USB-to-WiFi DSC PRO HSM3WIFI - hotspot WiFi, suporta aplicatiile PSP Alarm Install si DLS5

217,30 lei

Disponibilitate: La comanda (30 zile)

DSC PRO HSM3WIFI - adaptor/stick USB-to-WiFi care introdus in centrala de alarma DSC PRO (conector USB Type-A) genereaza propria retea Wi-Fi locala (hotspot) permitand programarea locala a centralei de pe un telefon mobil prin intermediul aplicatiei PSP Alarm Install sau de pe un desktop/laptop prin softul DLS5 (v.1.70 sau mai nou).
Detalii

Module comunicatie DSC PRO si DSC NEO - detalii

Modulele de comunicatie 3G (HSPA) si Internet (TCP/IP) sau combinate sunt module ce extind facilitatile centralelor de alarma DSC in zona comunicatiei dintre centrala de alarma si proprietarul sistemului de alarma, astfel:

  • Comunicator DSC 3G - se utilizeaza in situatiile in care este dorita monitorizarea sistemului de catre proprietar iar in locatia respectiva nu exista linie telefonica fixa sau in cazul in care linia telefonica fixa este mediul principal de transmitrer a informatiei iar comunicatorul are rolul de back-up
  • Comunicator DSC TCP/IP - se foloseste in cazurile in care exista o conexiune permanenta de internet (IP dinamic sau fix) iar beneficiarul doreste sa aiba informatii legate de starea sistemului de alarma, folosind acest tip de conectare

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate