0754636747 Lu-Vi 11-17

Kit IP DSC PRO HS3032 - include tastatura LCD alfanumerica HS2LCDPRO, acumulatori, aplicatii Connect Alarm si Alarm Install

Kit IP DSC PRO HS3032 cablat - format din centrala HS3032 (8 zone pe placa/4 partitii, maxim 32 zone, modul Ethernet, include cutie si sursa), tastatura LCD alfanumerica HS2LCDPRO si 2 acumulatori 7Ah/12V. Kit-ul suporta aplicatiile gratuite Connect Alarm (utilizare) si Alarm Install (programare). Beneficiezi de servicii cu valoare adaugata - firmware actualizat, inrolare pe serverul Tyco/JCI.
Kit IP DSC PRO HS3032 - cablat, tastatura LCD alfanumericaKit IP DSC PRO HS3032 - cablat, tastatura LCD alfanumerica
2.265,23 lei
Pret fara TVA 1.903,55 lei
Garantie Comerciala
24 luni
Disponibilitate: La comanda
Verifica Termeni si Conditii

Prezentari video

prezentare videoCentrala DSC PRO - control prin aplicatia Connect Alarm via Ethernet (Android)
prezentare videoCentrale DSC PRO - clip promovare DSC/Tyco (sursa YouTube)
Kit IP DSC PRO HS3032 cablat - format din centrala HS3032 (8 zone pe placa/4 partitii, maxim 32 zone, modul Ethernet, include cutie si sursa), tastatura LCD alfanumerica HS2LCDPRO si 2 acumulatori 7Ah/12V. Kit-ul suporta aplicatiile gratuite Connect Alarm (utilizare) si Alarm Install (programare). Beneficiezi de servicii cu valoare adaugata - firmware actualizat, inrolare pe serverul Tyco/JCI.

Kit IP DSC PRO cablat - centrala HS3032 cu Ethernet + tastatura LCD alfanumerica HS2LCDPRO + 2 acumulatori

Setul propus se constituie in punctul de plecare pentru construirea unui sistem cablat DSC seria PRO (Grad 3 securitate), comunicatia la distanta bazandu-se pe modulul Ethernet integrat si aplicatiile mobile gratuite Connect Alarm (pentru proprietar/utilizator) si Alarm Install (pentru instalator).

Kit-ul este recomandat pentru obiectivele de dimensiuni medii (centrala suporta 8/32 zone si 4 partitii) in care utilizarea retelei locale de Internet cablat este posibila si sigura.

Pentru conectarea sistemului la o firma de monitorizare si interventie rapida, cereti informatii legate de modalitatile de transmisie date suportate de dispeceratul firmei respective (ex. conectare pe linie telefonica fixa, modul GPRS SEKA CID etc).

In functie de necesitatea de securitate a obiectivului se vor adauga detectorii de miscare cablati si sirena de exterior (pentru o configuratie standard). Pentru configuratii diferite va rugam sa ne contactati.

Componenta Kit IP DSC PRO HS3032 (pentru descrierea completa a echipamentelor urmati link-urile corespunzatoare):

Kit IP DSC PRO HS3032 - servicii cu valoare adaugata

  • centrala DSC PRO HS3032 se livreaza cu firmware-ul actualizat (upgrade inclus)
  • tastatura DSC PRO HS2LCDPRO se livreaza cu firmware actualizat si meniu in limba romana (upgrade inclus)
  • la comanda ferma (cerere pe email), centrala si modulul de comunicatie se pot inrola pe serverele Tyco/JCI (inrolarea se face la sediul NEOSIS, fara costuri suplimentare).

Important!  Inrolarea/adaugarea centralei DSC PRO pe serverul de comunicatie permite utilizarea imediata a celor 2 aplicatii mobile (Alarm Install si Connect Alarm) in vederea programarii si utilizarii sistemului; programarea efectiva a sistemului se va face de personal calificat in echipamente profesionale DSC PRO. Procedura de inrolare se va efectua o singura data, inainte de expedierea centralei catre cumparator, la sediul NEOSIS (nu se accepta conectarea remote in locatia clientului). Dupa predarea echipamentului catre proprietar, orice alta sesiune de programare legata de comunicatia centralei cu serverul se va face contra cost (200lei+TVA), la sediul NEOSIS, prin resetarea la parametrii de fabrica ai centralei (centrala se va reprograma de catre instalator).

Centrala suporta cele 2 aplicatii mobile gratuite de la DSC:

DSC Connect Alarm - aplicatie mobila pentru proprietarul sistemului (utilizare)

DSC Alarm Install - aplicatie mobila pentru instalatorul sistemului (programare)

DSC PRO - sisteme de alarmare la efractie gama profesionala, Grad 3 securitate

Kit antiefractie DSC PRO HS3128 - centrala 8/128 zone cu 8 partitii si Ethernet, tastatura LCD alfanumerica, acumulatori
Kit antiefractie DSC PRO HS3248 - centrala 8/248 zone cu 32 partitii si Ethernet, tastatura LCD alfanumerica, acumulatori

Sisteme de alarmare la efractie DSC PRO & NEO - Bine de stiut!

Sistemele de securitate DSC I Johnson Controls sunt certificate european prin standardul EN50131 cu Security Grade 3 & Grade 2 (clasa profesionala), instalarea acestora se va face numai cu personal calificat (instalatori profesionisti).

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Kit IP DSC PRO HS3032 - include tastatura LCD alfanumerica HS2LCDPRO, acumulatori, aplicatii Connect Alarm si Alarm Install trebuie fii autentificat.
Nu există încă intrebari si raspunsuri pentru acest produs.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate