0754636747 Lu-Vi 11-17

Kit 3G DSC PRO HS3128 - tastatura HS2LCDPRO, modul 3G9080

Kit 3G DSC PRO HS3128 cablat - centrala de alarma HS3128 (8 zone pe placa/8 partitii, maxim 128 zone), tastatura LCD alfanumerica DSC HS2LCDPRO, modul comunicatie 3G DSC PRO 3G9080, 2 acumulatori 7Ah/12V.
Kit DSC PRO HS3128 3G/GPRS - cablat, tastatura LCD alfanumericaKit DSC PRO HS3128 3G/GPRS - cablat, tastatura LCD alfanumerica
2.986,75 lei
Pret fara TVA 2.509,87 lei
Stoc epuizat
Kit 3G DSC PRO HS3128 cablat - centrala de alarma HS3128 (8 zone pe placa/8 partitii, maxim 128 zone), tastatura LCD alfanumerica DSC HS2LCDPRO, modul comunicatie 3G DSC PRO 3G9080, 2 acumulatori 7Ah/12V.

Kit 3G DSC PRO cablat - centrala HS3128 + tastatura LCD HS2LCDPRO + modul comunicatie 3G9080 + 2 acumulatori

Setul propus se constituie in punctul de plecare pentru construirea unui sistem cablat DSC seria PRO (gama de varf), comunicatia la distanta bazandu-se pe un modul 3G si aplicatiile mobile Connect Alarm (pentru proprietar/utilizator) si Alarm Install (pentru instalator).

Kit-ul este recomandat pentru locatiile in care utilizarea retelei de Internet cablat nu este posibila (nu exista, este instabila sau usor de sabotat) iar comunicatia mobila 3G/GPRS ramane unica solutie de control de la distanta (prin intermediul serverului Tyco/JCI).

Pentru conectarea sistemului la o firma de monitorizare si interventie rapida, cereti informatii legate de modalitatile de transmisie date suportate de dispeceratul firmei respective (ex. conectare pe linie telefonica fixa, modul GPRS SEKA CID etc).

In functie de necesitatea de securitate a obiectivului se vor adauga detectorii de miscare cablati si sirena de exterior (pentru o configuratie standard). Pentru configuratii diferite va rugam sa ne contactati.

Componenta Kit 3G DSC PRO HS3128 (pentru descrierea completa a echipamentelor urmati link-urile corespunzatoare):

Proprietarul trebuie sa asigure cartela de date (Vodafone, Orange, Telecom sau Digi)

Kit 3G DSC PRO HS3128 - servicii cu valoare adaugata

  • centrala DSC PRO HS3128 se livreaza cu firmware-ul actualizat (upgrade inclus)
  • tastatura DSC PRO HS2LCDPRO se livreaza cu firmware actualizat si meniu in limba romana (upgrade inclus)
  • modulul de comunicatie DSC PRO 3G9080 se livreaza cu firmware actualizat (upgrade inclus)
  • la comanda ferma (cerere pe email), centrala si modulul de comunicatie se pot inrola pe serverele Tyco/JCI (inrolarea se face la sediul NEOSIS, fara costuri suplimentare).

Important!  Inrolarea/adaugarea centralei DSC PRO pe serverul de comunicatie permite utilizarea imediata a celor 2 aplicatii mobile (Alarm Install si Connect Alarm) in vederea programarii si utilizarii sistemului; programarea efectiva a sistemului se va face de personal calificat in echipamente profesionale DSC PRO. Procedura de inrolare se va efectua o singura data, inainte de expedierea centralei catre cumparator, la sediul NEOSIS (nu se accepta conectarea remote in locatia clientului). Dupa predarea echipamentului catre proprietar, orice alta sesiune de programare legata de comunicatia centralei cu serverul se va face contra cost (200lei+TVA), la sediul NEOSIS, prin resetarea la parametrii de fabrica ai centralei (centrala se va reprograma de catre instalator).

Centrala suporta cele 2 aplicatii mobile gratuite de la DSC:

DSC Connect Alarm - aplicatie mobila pentru proprietarul sistemului (utilizare)

DSC Alarm Install - aplicatie mobila pentru instalatorul sistemului (programare)

DSC PRO - sisteme de alarmare la efractie gama profesionala, Grad 3 securitate

Kit antiefractie DSC PRO HS3032 - centrala 8/32 zone cu 4 partitii, tastatura LCD, modul comunicatie 3G, acumulatori
Kit antiefractie DSC PRO HS3248 - centrala 8/248 zone cu 32 partitii, tastatura LCD, modul comunicatie 3G, acumulatori

Sisteme de alarmare la efractie DSC PRO & NEO - Bine de stiut!

Sistemele de securitate DSC I Johnson Controls sunt certificate european prin standardul EN50131 cu Security Grade 3 & Grade 2 (clasa profesionala), instalarea acestora se va face numai cu personal calificat (instalatori profesionisti).

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Kit 3G DSC PRO HS3128 - tastatura HS2LCDPRO, modul 3G9080 trebuie fii autentificat.
Nu există încă intrebari si raspunsuri pentru acest produs.

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate