Cos gol
 

Kit alarma DSC NEO HS2064, include touch-screen 7inch si modul Ethernet

Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreenKit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen
Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - placa de baza centrala Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - modul Ethernet, suporta Connect Alarm Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - cutie modul TL280E Kit IP DSC NEO HS2064  cu tastatura TouchScreen 7inch Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - culoare neagra Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen neagra cu meniu in romana Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - cutie metalica centrala Kit IP DSC NEO HS2064 TouchScreen - cutie centrala PC5003
2.145,82 lei
Pret fara TVA 1.803,21 lei
Garantie Comerciala 24 luni
Disponibilitate: La comanda (3 zile)
Verifica Termeni si Conditii
Transport
30 lei pentru comenzi intre 300-999 lei
Inclus pentru comenzi de peste 1000 lei
Kit DSC NEO HS2064 + touch-screen + Ethernet - centrala alarma hibrida 8/64 zone, tastatura touch-screen 7inch cu cititor proxi, modul comunicatie Ethernet, suporta aplicatia free Connect Alarm.

Kit alarma DSC NEO HS2064: centrala + touchscreen + Ethernet

Setul propus se constituie in punctul de plecare pentru construirea unui sistem cablat DSC seria NEO, comunicatia la distanta cu proprietarul bazandu-se pe un modul de comunicatie Ethernet TL280 (Internet fix/cablat) si aplicatiile mobile Connect Alarm (pentru proprietar) si Alarm Install (pentru instalator).

In functie de necesitatea de securitate a obiectivului se vor adauga detectorii de miscare cablati si sirena de exterior (pentru o configuratie standard). Pentru configuratii diferite va rugam sa ne contactati.

Kit alarma DSC NEO HS2064 TouchScreen - componenta

(pentru descriere completa a componentelor urmati link-urile corespunzatoare):

Documentatia pentru centrala (manuale utilizare, programare/instalare) o primiti in format electronic, pe email.

Kit alarma DSC NEO HS2064 TouchScreen - servicii cu valoare adaugata (cost suplimentar 200lei)

  • la comanda ferma (plata in avans), centrala si modulul de comunicatie se programeaza pentru comunicatia cu serverul dedicat in cloud Tyco/Johnson Controls: inrolarea/adaugarea centralei pe serverul de comunicatie permite utilizarea imediata a celor 2 aplicatii mobile (Alarm Install si Connect Alarm) in vederea programarii si utilizarii sistemului; programarea efectiva a sistemului se va face de personal calificat/autorizat in echipamente profesionale DSC

Important! Procedura de inrolare se va efectua o singura data, inainte de expedierea sistemului catre cumparator, la sediul NEOSIS. Clientul va avea posibilitatea sa testeze cele 2 aplicatii inainte de a primi echipamentele (pentru crearea unui cont nou de utilizator/instalator este nevoie de o adresa valida de email).

Dupa predarea echipamentului catre proprietar, orice alta sesiune de programare legata de comunicatia centralei cu serverul se va face contra cost (200lei), la sediul NEOSIS, prin resetarea la parametrii de fabrica ai centralei (centrala se va reprograma de catre instalator).

Kitul suporta cele 2 aplicatii mobile (free) de la DSC:

DSC Connect Alarm - aplicatie mobila pentru proprietarul sistemului (utilizare)

DSC Alarm Install - aplicatie mobila pentru instalatorul sistemului (programare)

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Kit alarma DSC NEO HS2064, include touch-screen 7inch si modul Ethernet trebuie fii autentificat.
Nu există încă recenzii pentru acest produs.


 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate