Tel. 0754 636 747   LU-VI 11-17

Centrala alarma DSC NEO HS2064 - centrala 8 zone pe placa, maxim 64 zone, 8 partitii, Grad 2 securitate

Centrala alarma DSC NEO HS2064Centrala alarma DSC NEO HS2064
Pret cu TVA
585,72 lei
Pret fara TVA
492,20 lei

Disponibilitate: La comanda

Detalii produse la comanda

Garantie Comerciala
24 luni
Transformator 45VA
Yala cutie centrala alarma
Tamper cutie centrala alarma
Update Firmware
Centrala alarma DSC NEO HS2064 Centrala alarma DSC NEO HS2064 - placa de baza Centrala alarma DSC NEO HS2064 - eticheta produs Centrala alarma DSC NEO HS2064 - AC, AUX, BELL, BUSS, BAT Centrala alarma DSC NEO HS2064 - 4xPGM Centrala alarma DSC NEO HS2064 - 8 zone, ring/tip Centrala alarma DSC NEO HS2064 - sursa, conector acumulator Centrala alarma DSC NEO HS2064 - conector interfata programare PClink DSC NEO HS2064 - placa de baza - accesorii montaj, ambalare DSC NEO HS2064 - placa de baza - accesorii montaj DSC NEO HS2064 - cutie metalica de protectie DSC NEO HS2064 - cutie metalica de protectie DSC NEO HS2064 - cutie metalica de protectie DSC NEO HS2064 - cutie metalica de protectie DSC NEO HS2064 - cutie metalica de protectie DSC NEO HS2064 - ambalare placa de baza si cutie metalica de protectie prezentare video
DSC NEO HS2064 - centrala cablata de alarmare la efractie Grad 2 securitate. Caracteristici - 8 zone pe placa si 8 partitii, maxim 64 zone cablate/radio prin module de extensie, comunicator telefonic integrat, 95 utilizatori. Centrala este compatibila cu tastaturi LCD si touch-screen. Centrala se livreaza in cutie metalica.

DSC NEO HS2064 - centrala alarma 8 zone si 8 partitii, maxim 64 zone

Centrale alarma DSC Power NEO HS2016, HS2032, HS2064, HS2128

Noua serie de centrale de la DSC - Power NEO - aduce un nou concept, cel de flexibilitate combinat cu tehnologii de ultima generatie (PowerG pentru echipamentele wireless), pastrand fiabilitatea deosebita cu care ne-am obisnuit la sistemele canadiene DSC.

Baza sistemelor DSC NEO este asigurata de 4 centrale cablate cu pana la 128 zone (cablate sau radio) care prin combinarea cu module de extensie dedicate, acopera tot spectrul de sisteme de alarmare la efractie pentru o gama larga de obiective, incepand cu cele de dimensiuni mici (1-10 detectori) si terminand cu cele de dimensiuni medii-mari (cu pana la 128 zone si 8 partitii).

Si gama tastaturilor este deosebit de bogata, seria Neo propunand tastaturi LED, tastaturi ICON (tastaturi LCD cu iconite predefinite) si tastaturi LCD (afisaj alfanumeric, 32 caractere). Tastaturile pot fi cablate, radio, cablate cu modul radio incorporat sau cu cititor de proximitate inclus.

Recomandari utilizare pentru centrala DSC NEO HS2064

Centrala este recomandata in protejarea spatiilor de dimensiuni medii (1-10 detectori utilizand zonele integrate in placa de baza sau pana la 64 detectori cablati/radio cu module de extensie suplimentare si 8 partitii): locuinte, magazine, sedii de firme, depozite, gradinite etc. Comunicatorul telefonic incorporat permite legarea sistemului la o firma de monitorizare si interventie rapida (utilizand o linie fixa de telefon).

Sistem de alarma DSC NEO - despre necesitatea unui firmware actualizat

In multe dintre cazuri, echipamentele nu se livreaza cu ultima versiune de firmware implementata; intre data de productie a echipamentului si data de vanzare catre utilizatorul final exista o temporizare de cateva luni, perioada in care pot sa apara una sau mai multe versiuni noi de firmware, care sa repare o serie de bug-uri, sa adauge functii noi sau sa permita integrarea cu echipamente de generatie mai noua.

Sisteme de alarmare la efractie DSC NEO & PRO - Bine de stiut!

Sistemele de securitate DSC I Johnson Controls sunt certificate european prin standardul EN50131 cu Security Grade 2 & Grade 3 (clasa profesionala), instalarea acestora se va face numai cu personal calificat (instalatori profesionisti).

Centrala DSC NEO HS2064 - caracteristici tehnice

CARACTERISTICI PRINCIPALE
Zone cablate 8 zone cablate pe placa de baza (maxim 64 zone cablate si/sau radio prin module suplimentare de extensie zone)
Zone radio numai cu modul suplimentar de extensie radio DSC NEO HSM2HOST (maxim 64 zone radio) sau cu tastaturi cu modul radio inclus (HS2LCDRF, HS2ICNRF). In configuratie hibrida numarul maxim de zone cablate+radio este de 64 zone.
Partitii (arii independente) 8 partitii (arii total independente)
Iesiri programabile PGM 4PGM pe placa de baza, tip OC (Open Colector)
Iesire sirena 1 iesire supervizata la defect si sabotaj, curent 0.7A, protectie electronica la 2A (fuseless)
Iesire 12Vcc auxiliar 1 iesire: maxim 700mA
Comunicatie la distanta comunicator telefonic digital, permite transmiterea evenimentelor din sistem catre un dispecerat de monitorizare si interventie rapida, utilizand o line fixa de telefon; acelasi comunicator poate fi programat sa avertizeze utilizatorul final (pe un telefon fix sau mobil) asupra producerii unor evenimente majore in sistem (alarma, panica, defect)
Comunicator telefonic 4 numere de telefon pentru dispecerat
Coduri sistem 1 cod instalator, 95 coduri utilizator (1 cod master)
Memorie evenimente sistemul memoreaza ultimele 500 evenimente care pot fi vizualizate pe o tastatura alfanumerica
Soft compatibil DLS5
Intrare 16,5Vca placa de baza se alimenteaza de la un transformator de 45VA si infasurare secundara de 16-16,5Vca
Iesire incarcare acumulator curentul de incarcare al acumulatorului este limitat la 400mA/700mA (circuit dedicat pentru limitarea curentului de incarcare); sunt suportati acumulatori de 7Ah-12V (1buc/centrala)
Conectare detectori fum pe 2 fire si 4 fire (detectori cu iesire pe releu)
Dimensiuni placa de baza 96x196mm
Temperatura functionare 0-50grdC
CONFIGURATIE MAXIMA
Zone cablate 64 zone (se pot adauga 7 module de extensie 8 zone cablate HSM2108)
Zone radio 64 zone (se poate adauga 1 modul de extensie zone radio HSM2HOST sau o tastatura cu modul radio incorporat). In configuratie hibrida numarul maxim de zone cablate+radio este de 64 zone.
Telecomenzi 32 telecomenzi (se poate adauga 1 modul de extensie zone radio HSM2HOST sau o tastatura cu modul radio incorporat)
Iesiri programabile PGM 78PGM (se pot adauda 6 module de extensie PGM HSM2208/8x50mA si 3 module PGM HSM2204/4x500mA)
Tastaturi 8 tastaturi - cablate si/sau radio (prin modul de extensie radio)
COMPATIBILITATE
Module comunicatie module de comunicatie GSM, Internet sau combinate GSM-Internet
Module extensie modul de extensie 8 zone cablate (7buc), module de extensie zone radio (1buc), modul de extensie PGM (8buc x 50mA + 3buc x 500mA), modul de alimentare (3buc), modul repetor radio (8buc)
Taguri de proximitate 94buc (prin intermediul tastaturilor cu cititor de proximitate)
Detectori cablati orice model conventional (cu iesire pe releu NC)
Detectori radio numai detectorii in tehnologie PowerG 868MHz (necesita modul de extensie radio sau tastatura cu modul inclus)
Sirene cablate de interior sau exterior, producatori diferiti (DSC, Bentel, Signal etc)
Sirene radio 8 sirene radio in tehnologie PowerG 868MHz (necesita modul de extensie radio sau tastatura cu modul inclus)
Tastaturi cablate 8 tastaturi compatibile cu seria DSC NEO
Tastaturi radio 8 tastaturi radio (prin modulul de extensie radio). In configuratie hibrida numarul maxim de tastaturi cablate+radio este de 8 tastaturi.
Telecomenzi 32 telecomenzi in tehnologie PowerG 868MHz (necesita modul de extensie radio sau tastatura cu modul inclus)
Software programare DLS5
Software mobil Connect Alarm (necesita modul de comunicatie suplimentar)

DSC NEO HS2064 - pachet livrare

  • HS2064 - placa de baza cu accesorii montaj (distantiere de plastic pentru fixare in cutia metalica, cablu legatura cu acumulatorul de back-up, rezistori de 5.6K necesari diferitelor tipuri de configurari hardware)
  • PC5003 - cutie metalica de protectie, protejata la corodare, dimensiuni 29x29x8cm, nu include transformator

Documentatia pentru centrala (manuale utilizare, programare/instalare) o primiti in format electronic, pe email.

In configuratie completa centrala trebuie sa includa transformator 45VA si acumulator back-up 7Ah/12V (se achizitioneaza separat, vezi sectiunile accesorii/transformatoare si accesorii/acumulatori)

E posibil sa fii interesat si de

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Centrala alarma DSC NEO HS2064 - centrala 8 zone pe placa, maxim 64 zone, 8 partitii, Grad 2 securitate trebuie sa fii autentificat.
Vei primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Nu exista inca intrebari si raspunsuri pentru acest produs.

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate