0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

DSC

Toate componentele necesare realizarii unui sistem alarma performant

DSC (Digital Security Controls) este unul dintre liderii mondiali ce activeaza in domeniul echipamentelor de securitate electronica avand sediul in Toronto - Canada.


Despre DSC (Canada)

  • Fondata in 1979, DSC are o istorie plina de inovatii dintre care putem aminti prima tastatura de comanda si control de dimensiuni mici, prima centrala controlata de micro-procesor, acestea reprezentand un nou standard al performantei si usurintei in utilizare.
  • In 1990 DSC asimileaza firma Sur-Gard, un concurent specializat in echipamente de monitorizare, iar in 1998 mareste numarul de branduri proprii cu producatorul italian de echipamente de securitate Bentel Security.
  • Grupul DSC a fost achizitionat de Tyco International in 2002 iar DSC, Sur-Gard si Bentel au devenit branduri individuale in cadrul Tyco Fire & Security.
  • DSC este un brand global ce isi distribuie produsele in peste 140 tari. Productia este asigurata de fabrici din Canada si Italia.
  • DSC promoveaza in continuare combinatia imbatabila dintre tehnologia de varf si experienta in domeniu, rezultatele concretizandu-se prin produse fiabile, flexibile, de cea mai buna calitate, usor de instalat si utilizat.

DSC si PARDOX sunt cele mai cunoscute si cele mai vechi Branduri de securitate din Romania, incepand cu anul 1990.

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii