Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile
Cos gol
 

DSC

Echipamente profesionale de alarmare la efractie

DSC - producator canadian de sisteme profesionale de securitate (acum sub umbrela Johnson Controls): centrale hibride de alarma, tastaturi LCD si TouchScreen, telecomenzi, module de comunicatie, detectori, sirene, aplicatii mobile free (utilizator/instalator).

DSC - detalii

Neo & Pro - Sisteme profesionale de alarma

DSC (Digital Security Controls) este unul dintre liderii mondiali ce activeaza in domeniul echipamentelor de securitate electronica avand sediul in Toronto - Canada. In aceasta categorie gasiti toate echipamentele necesare realizarii unui sistem de alarma DSC wireless sau cablat

Despre DSC/Tyco (Canada)

Sisteme de alarma DSC

  • Fondata in 1979, DSC are o istorie plina de inovatii dintre care putem aminti prima tastatura de comanda si control de dimensiuni mici, prima centrala controlata de micro-procesor, acestea reprezentand un nou standard al performantei si usurintei in utilizare.
  • In 1990 DSC asimileaza firma Sur-Gard, un concurent specializat in echipamente de monitorizare, iar in 1998 mareste numarul de branduri proprii cu producatorul italian de echipamente de securitate Bentel Security.
  • Grupul DSC a fost achizitionat de Tyco International in 2002 iar DSC, Sur-Gard si Bentel au devenit branduri individuale in cadrul Tyco Fire & Security.
  • DSC este un brand global ce isi distribuie produsele in peste 140 tari. Productia este asigurata de fabrici din Canada si Italia.
  • DSC promoveaza in continuare combinatia imbatabila dintre tehnologia de varf si experienta in domeniu, rezultatele concretizandu-se prin produse fiabile, flexibile, de cea mai buna calitate, usor de instalat si utilizat.

DSC si PARDOX sunt cele mai cunoscute si cele mai vechi Branduri de securitate din Romania, incepand cu anul 1990.

 Pentru echipamentele achizitionate de la Neosis
Instalare sisteme alarma antiefractie DSC in Bucuresti si in tara - prin parteneri.

Catalog 2023 DSC & QOLSYS (Johnson Controls) - descarca aici

Tehnologia wireless PowerG in sistemele Qolsys si DSC

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate