Tel. 0754636747 Lu-Vi 10-17 Toate Categoriile
Cos gol
 

Kit AJAX Hub 2 de culoare alba cu telecomanda, detector PIR cu camera si contact usa

Kit AJAX Hub 2 + MotionCam (alb) - centrala Hub 2 (2G), detector PIR wireless cu cameraKit AJAX Hub 2 + MotionCam (alb) - centrala Hub 2 (2G), detector PIR wireless cu camera
Kit AJAX Hub 2 + MotionCam (alb) - centrala Hub 2 (2G), detector PIR wireless cu camera
2.502,69 lei
Pret fara TVA 2.103,10 lei
Suport Tehnic Sisteme AJAX Disponibil
Garantie Comerciala 24 luni
Disponibilitate: Comanda speciala
Click aici pentru Termeni si Conditii
Transport inclus pentru comenzi peste 1000 lei
Kitul include centrala de alarma wireless AJAX Hub 2 (2G), detector PIR cu camera foto MotionCam, contact magnetic DoorProtect pentru usi/ferestre, telecomanda SpaceControl, culoare alba.

Kit alarma wireless AJAX Hub 2 - detector PIR cu camera, telecomanda

Kitul AJAX Hub 2 (2G) & MotionCam este punctul de plecare in construirea unui sistem de alarmare la efractie full-wireless, comunicatia la distanta cu proprietarul sistemului bazandu-se module Ethernet si 2G (integrate in centrala).

Armarea/dezarmarea sistemului se poate face atat prin telecomanda, cat si remote prin aplicatia mobila AJAX.

Camera foto, integrata in detectorul de miscare wireless, permite verificarea vizuala a evenimentelor (rezolutie maxima 640x480)

Pentru utilizatorul/proprietarul sistemului aplicatia mobila AJAX suporta atat functiile uzuale de utilizare zilnica (armare/dezarmare, notificari la evenimente etc) cat si programarea centralei si echipamentelor periferice.

In functie de necesitatea de securitate a obiectivului se vor adauga detectori suplimentari (miscare, contacte magnetice, fum si temperatura, gaz, inundatie etc) cat si module de automatizare (prize inteligente, relee etc).

Kit AJAX Hub 2 (2G) & MotionCam - componenta:

(pentru descriere completa a componentelor urmati link-urile corespunzatoare)

AJAX - aplicatie mobila

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare despre Kit AJAX Hub 2 de culoare alba cu telecomanda, detector PIR cu camera si contact usa trebuie fii autentificat.
Intrebare: Buna ziua, Kit-ul Ajax se poate arma automat, la o anumita ora? Intr-o alta locatie (magazin) am un sistem Paradox si instalatorul la programat in acest fel. Multumesc

Raspuns: Da, se poate programa armarea sau dezarmarea automata cu repetare la o anumita ora si zi din saptamana (ex. armare la ora 18:00 in fiecare zi sau numai in anumite zile din saptamana)


 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate