0754 636 747   Lu-Vi 12-18

Modul comunicatie SEKA GPRS BUS

Modul comunicatie SEKA GPRS BUSModul comunicatie SEKA GPRS BUS

Disponibilitate: Indisponibil

Garantie comerciala
12 luni
Modul comunicatie SEKA GPRS BUS Modul comunicatie SEKA GPRS BUS Modul comunicatie SEKA GPRS BUS Modul comunicatie SEKA GPRS BUS Antena SEKA GPRS BUS Antena SEKA GPRS BUS Antena SEKA GPRS BUS SEKA GPRS BUS - pachet livrare
SEKA GPRS BUS - modul de comunicatie GPRS, conectare pe magistala de date sau port serial, compatibil cu centralele Paradox, DSC, Bentel etc. Modulul se livreaza impreuna cu antena (nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie). Inainte de a achizitiona modulul, contactati firma de monitorizare pentru a avea confirmarea ca modulul este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.

Modul de comunicatie GPRS, conectare pe magistala de date sau port serial, compatibil cu centralele Paradox, DSC, Bentel etc. Modulul se livreaza impreuna cu antena dar nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie. De cele mai multe ori se alimenteaza din sursa centralei de alarma si se monteaza in interiorul cutiei metalice ce gazduieste si placa de baza a centralei. Inainte de a achizitiona acest modul de comunicatie contactati departamentul tehnic al firmei de monitorizare si interventie rapida pentru a avea confirmarea ca modulul SEKA GPRS BUS este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.

Compatibilitate centrale:

 • Paradox Spectra SP4000, SP5500, SP6000
 • Paradox Magellan MG5000, MG5050
 • Paradox Magellan MG6250 (modulul necesita sursa suplimentara de alimentare cu backup)
 • Paradox Digiplex EVO192
 • Paradox Digiplex EVO48 (model iesit din fabricatie)
 • Paradox Esprit E55 (model iesit din fabricatie)
 • Paradox Spectra 1728, 1738 (modele iesite din fabricatie)
 • Paradox Esprit 728+, 728ULT si 738ULT (modele iesite din fabricatie)
 • DSC New Classic PC585, PC1404, PC5010, PC5020
 • DSC Power/New Power PC1616, PC1832, PC1864
 • DSC Maxsys PC4020
 • Bentel KYO 4, KYO 8, KYO 32

E posibil sa fii interesat si de

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Modul comunicatie SEKA GPRS BUS trebuie sa fii autentificat.
Vei primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Intrebare:
Va salut! Nu sunt lamurit ce comunicator sa aleg dintre SEKA GPRS BUS si SEKA GPRS CID. Multumesc anticipat pentru sprijin.

Raspuns:
Va salut, in principiu daca firma de monitorizare are dispecerat SEKA atunci probabil ca prima optiune va fi SEKA GPRS BUS care se conecteaza pe portul serial al centralei (daca acest port nu este ocupat de un alt modul). Daca portul serial al centralei este ocupat atunci veti fi indrumat catre SEKA GPRS CID care se conecteaza la iesirea comunicatorului telefonic digital de pe placa de baza a centralei. Problema se rezolva dintr-o simpla discutie cu tehnicul de la firma de paza cu care urmati sa colaborati
David, Constanta
Intrebare:
Ma intereseaza un comunicator GSM pentru o centrala Paradox Spectra. Vreau sa primesc SMS-uri cand apare un eveniment in sistem. Este bun acest comunicator SEKA sau trebuie sa aleg un comunicator GSM Paradox PCS250?
Raspus: Comunicatoarele SEKA se utilizeaza numai pentru monitorizare la o firma de interventie rapida. Pentru a primi SMS-uri in caz de eveniment folositi Paradox PCS250G sau PCS250 (Diferentele le gasiti in site)
Marinescu

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate