0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Module GSM
Comunicatoare GSM/GPRS SEKA

Module de comunicatie GSM-GPRS (comunicatorare GSM) utilizate pentru conectarea centralelor Paradox, DSC, Bentel etc la dispecerate de monitorizare sau pentru transmiterea de mesaje SMS direct catre proprietarul sistemului de alarma.

Modul comunicatie SEKA SMS BUS

SEKA SMS BUS - permite comunicarea evenimentelor catre proprietar prin intermediul mesajelor SMS. Modulul este compatibil atat cu centralele de alarma DSC (conectare pe magistrala de date pentru New Classic, Power 864, New Power) cat si cu alte modele de centrale de alarma (Paradox, Bentel etc).

Pret cu TVA:
502,96 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Modul comunicatie SEKA GPRS BUS

Modul de comunicatie GPRS, conectare pe magistala de date sau port serial, compatibil cu centralele Paradox, DSC, Bentel etc. Modulul se livreaza impreuna cu antena dar nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie. De cele mai multe ori se alimenteaza din sursa centralei de alarma si se monteaza in interiorul cutiei metalice ce gazduieste si placa de baza a centralei. Inainte de a achizitiona acest modul de comunicatie contactati departamentul tehnic al firmei de monitorizare si interventie rapida pentru a avea confirmarea ca modulul SEKA GPRS BUS este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.

Pret cu TVA:
502,96 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Modul comunicatie SEKA GPRS CID

Modul de comunicatie GPRS, conectare la comunicatorul telefonic al centralei de alarma, compatibil cu centralele Paradox, DSC, Bentel etc care au comunicator telefonic pentru linie telefonica fixa incorporat iar acesta suporta formatul de comunicatie Contact ID (CID). Modulul se livreaza impreuna cu antena dar nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie. De cele mai multe ori se alimenteaza din sursa centralei de alarma si se monteaza in interiorul cutiei metalice ce gazduieste si placa de baza a centralei. Inainte de a achizitiona acest modul de comunicatie contactati departamentul tehnic al firmei de monitorizare si interventie rapida pentru a avea confirmarea ca modulul SEKA GPRS CID este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.

Pret cu TVA:
502,96 lei

Disponibilitate: 1-3 zile

Detalii produs

Alte module GSM ce extind facilitatile centralelor de alarma PARADOX in zona comunicatiei dintre centrala de alarma si proprietarul sistemului de alarma:

  • Modulul GSM PARADOX PCS250 permite raportarea evenimentelor din sistem - armare/dezarmare, alarma/revenire, defect/revenire - prin intermediul SMS-urilor catre proprietar (maxim 16 numere de telefon).
    Pentru detalii click aici: Modul GSM PARADOX PCS250
  • Modulul GSM PARADOX PCS250G permite raportarea evenimentelor din sistem - armare-dezarmare, alarma, defect - prin intermediul SMS-urilor catre proprietar (maxim 16 numere de telefon).
    Pentru detalii click aici: Modul GSM PARADOX PCS250G

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 1-5%
in functie de valoarea facturii

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii