0754 636 747   Lu-Vi 12-18

Module GSM
Comunicatoare GSM/GPRS SEKA

Modul comunicatie SEKA GPRS BUS

SEKA GPRS BUS - modul de comunicatie GPRS, conectare pe magistala de date sau port serial, compatibil cu centralele Paradox, DSC, Bentel etc. Modulul se livreaza impreuna cu antena (nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie). Inainte de a achizitiona modulul, contactati firma de monitorizare pentru a avea confirmarea ca modulul este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.
Detalii

Modul comunicatie SEKA GPRS CID

SEKA GPRS CID - modul de comunicatie GPRS, conectare la comunicatorul telefonic al centralei de alarma (Paradox, DSC). Modulul se livreaza impreuna cu antena dar nu include cartela SIM, sursa de alimentare si cutia de protectie. Inainte de a achizitiona modulul, contactati firma de monitorizare pentru a avea confirmarea ca modulul este compatibil cu dispeceratul lor. Tot de la ei veti primi si cartela SIM.
Detalii

Module GSM Comunicatoare GSM/GPRS SEKA - detalii

Module de comunicatie GSM-GPRS (comunicatorare GSM) utilizate pentru conectarea centralelor Paradox, DSC, Bentel etc la dispecerate de monitorizare sau pentru transmiterea de mesaje SMS direct catre proprietarul sistemului de alarma.

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate