0754 636 747   LU-VI 11-17

Detector inundatie NEO-DI01

Detector de inundatie pentru lichide neinflamabileDetector de inundatie pentru lichide neinflamabile
Pret cu TVA
153,52 lei
Pret fara TVA
129,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Garantie Comerciala
12 luni
Detector de inundatie pentru lichide neinflamabile Ambalaj livrare detector inundatie Vedere din spate detector inundatie placa de baza a detectorului, 2 LED-uri de stare detector inundatie: 4 senzori suplimentari care se cupleaza la modul
Model Seka-Inu - detector de inundatie cu un senzor de apa incorporat si 4 senzori auxiliari, recomandat pentru lichide neinflamabile. Nu detecteaza apa distilata.

Detectorul de inundatie este conceput pentru a detecta apa. Este compus dintr-o unitate logica cu 1 senzor incorporat si 4 senzori auxiliari ce se conecteza in paralel la detector. Detectia se face independent pe fiecare din cei 5 senzori. Detectia apei pe oricare din senzori activeaza detectorul, revenirea acestuia in stand-by facandu-se numai dupa ce toti senzorii revin la starea de "uscat". Datorita caracteristicilor electrice ale detectorului se recomanda folosirea pentru detectia lichidelor neinflamabile iar datorita detectiei rezistive, apa distilata nu poate fi detectata.

Umiditatea sau condensul nu activeaza detectorul in conditiile amplasarii corespunzatoare.

Instalare: detectorul se conecteaza pe perete, senzorii auxiliari se conecteaza in paralel. Se pot conecta pana la 10 senzori pe acelasi detector. Detectorul este protejat la alimentare inversa. Daca este nevoie se poate ajusta sensibilitatea detectorului cu ajutorul rezistentei reglabile de pe placa de baza.

Caracteristici tehnice: element de detectie - grila rezistiva, tensiune alimentare - 12-18Vcc, consum - 12/30mA (stand-by/activare), iesire - releu NO/NC selectabila (releu 1A/120Vca sau 1A/24Vcc).

E posibil sa fii interesat si de

Intrebarile vizitatorilor

Pentru a pune o intrebare legata de Detector inundatie NEO-DI01 trebuie sa fii autentificat.
Vei primi raspunsul tot in aceasta pagina, in cel mai scurt timp.

Nu exista înca recenzii pentru acest produs.

 

Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 

Suport tehnic
la echipamentele comercializate