0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

neosis.ro: Sisteme alarma, camere supraveghere, videointerfoane

Cutii metalice

Cutii metalice pentru centrale de alarmare la efractie, module de extensie zone cablate si radio, module de comunicatie, module de control acces, automatizari etc.

Cutie metalica NEO-CU02

Pret cu TVA:
65,45 lei

Cutie metalica de protectie din tabla de otel cu grosime 0.5mm, culoare gri, dimensiuni 29x28x7.5cm, greutate 1.2Kg, vopsita in camp electrostatic, contact de impamantare, usa frontala detasabila (blocare cu suruburi autofiletante). Nu include transformator si microswitch de capac. In interor se pot monta placi de baza centrale alarma, module de extensie, module de comunicatie si acces, surse de alimentare, diferite automatizari, acumulatori de 4Ah sau 7Ah etc. Instalare numai la interior.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Cutie metalica NEO-CU03

Pret cu TVA:
47,60 lei

Cutie metalica de protectie din tabla de otel cu grosime 0.5mm, culoare gri, dimensiuni 25x21x7.5cm, greutate 0.9Kg, vopsita in camp electrostatic, contact de impamantare, usa frontala detasabila (blocare cu suruburi autofiletante). Nu include transformator si microswitch de capac. In interor se pot monta placi de baza centrale alarma, module de extensie, module de comunicatie si acces, surse de alimentare, diferite automatizari, acumulatori de 4Ah sau 7Ah etc. Instalare numai la interior.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Cutie metalica NEO-CU01

Pret cu TVA:
61,88 lei

Cutie metalica de protectie, culoare alba, dimensiuni 25x25x8cm, greutate 1.3Kg, protejata la corodare, usa frontala detasabila (blocare prin suruburi autofiletante). Nu include transformator si microswitch de capac. In interor se pot monta placi de baza centrale alarmare, module de extensie, module de comunicatie si acces, diferite automatizari, acumulatori de 4Ah sau 7Ah etc. Instalare numai la interior.

Disponibilitate: Indisponibil

Detalii produs

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii Ok