0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

DETECTIE EFRACTIE

Toate componentele necesare realizarii unui sistem alarma performant

Echipamente profesionale de detectie si semnalizare efractie produse de PARADOX SECURITY SYSTEMS (Canada) si DSC (Canada), firme de top in domeniul echipamentelor de securitate.


Sistemele de detectie si semnalizare efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma sau alarmare) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de constructiile noi (rezidentiale, spatii de birouri, magazine etc).

Practic, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi: retea, telefonie, TV, sistem de securitate - detectie efractie, detectie incendiu - mai ales pentru institutii publice - interfonie si videointerfonie, supraveghere video).

Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor unde exista un post de paza permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este necesar (sa amintim numai necesitatea ca unele incaperi sa fie protejate in regim special sau prezenta butoanelor de panica, foarte utile in situatii cu probleme).

In cazul sistemelor de alarma rezidentiale, o importanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul. De multe ori, din motive financiare, se apeleza la serviciile unui personal necalificat (electricieni, cunoscuti), rezultatele fiind cel putin nesatisfacatoare. Recomandarea noastra este sa apelati la firme autorizate pentru instalarea, punerea in functiune si service-ul sistemelor electronice de securitate.

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii