0754 636 747   Lu-Vi 12-18

DETECTIE EFRACTIE

Echipamente profesionale de alarmare la efractie

DETECTIE EFRACTIE - detalii

Echipamente profesionale de detectie si semnalizare efractie produse de DSC (Canada), PARADOX (Canada), VISONIC (Israel), OPTEX (Japonia), AMC Elettronica (Italia), firme de top in domeniul echipamentelor de securitate.

Sisteme de alarmare la efractie

Sistemele de detectie si semnalizare efractie (sau sisteme de alarmare la efractie) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de constructiile noi (rezidentiale, spatii de birouri, magazine etc).

In prezent, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi: retea, telefonie, TV, sistem de securitate (detectie efractie, detectie incendiu, supraveghere video si interfonie/videointerfonie).

Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor unde exista un post de paza permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este necesar (sa amintim numai necesitatea ca unele incaperi sa fie protejate in regim special sau prezenta butoanelor de panica, foarte utile in situatii cu probleme).

In cazul sistemelor de alarma rezidentiale, o importanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul. De multe ori, din motive financiare, se apeleza la serviciile unui personal necalificat (electricieni, prieteni/cunoscuti), rezultatele fiind cel putin nesatisfacatoare. Recomandarea noastra este sa apelati la firme autorizate pentru instalarea, punerea in functiune si service-ul sistemelor electronice de securitate.

 
Transport inclus prin Fan Courier
pentru facturi >1000 lei

 
Prezentari video
pentru echipamente de securitate

 
Suport tehnic
la echipamentele comercializate