0754 636 747 Lu-Vi 10-12 / 13-17

Cum comand

Care este valoarea minima a comenzii?

Comanda minima acceptata este de 300 lei

Cum se face o comanda ferma?

 • pe site - prin cosul electronic ATENTIE ! Aveti nevoie de o adresa de email pentru a folosi aceasta metoda.
 • pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • direct - la sediul NEOSIS (vezi pagina de contact)
 • telefonic - numai pentru clientii fideli (care au mai mult de 5 comenzi facute catre NEOSIS)

Daca optati pentru comanda trimisa pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. va rugam sa specificati si urmatoarele date necesare emiterii Facturii Proforme/Facturii Fiscale:

 • Persoane fizice: nume, prenume, CNP, CI/buletin, adresa de facturare si adresa de livrare prin curierat rapid, persoana de contact, telefon mobil de contact
 • Persoane juridice: denumire, CUI, Registrul Comertului, banca si cont, adresa de facturare si adresa de livrare prin curierat rapid, persoana de contact, telefon mobil de contact, delegat (nume, prenume, CI/buletin)

Facturile proforme au o valabilitate de 3 zile lucratoare de la emitere dupa care se anuleaza.

Despre oferte

Neosis se adreseaza celor care detin suficiente cunostinte tehnice pentru a configura singuri sistemul de securitate dorit. Pe site sunt prezente configuratoare online pentru echipamente Paradox, Dahua si Hikvision:

Pentru cei care nu au cunostinte in acest domeniu propunem solutia sistemelor preconfigurate ( Click pentru sisteme alarma Paradox  ) sau deplasarea unui instalator in locatie pentru stabilirea corecta a echipamentelor necesare (reamintim ca instalarile se fac numai prin firme partenere, in Bucuresti si Constanta)

Pentru ambele categorii asiguram, la sediul Neosis, o serie de servicii contra cost: ( Clik pentru detalii )

Lucrarile care implica plata la temen a echipamentelor (ex. licitatii) nu fac parte din obiectul nostru de activitate.

Va rugam sa cereti informatii legate numai de echipamentele prezentate pe www.neosis.ro (nu suntem interesati de produse prezentate pe alte site-uri sau care provin din alte surse).

Persoanele fizice pot face comenzi pe site?

Da, siteul www.neosis.ro se adreseaza persoanelor fizice si juridice.

Cum platesc?

Plata in avans indiferent de valoarea facturii

 • Platesti cu Ordin de Plata (transfer bancar) sau Foaie de Varsamant (numerar, in orice sediu Raiffeisen din tara) intreaga suma in avans pe baza de Factura Proforma
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele (livrare la sediul NEOSIS sau prin curierat rapid)

Plata ramburs pentru comenzi mai mici de 2.000 LEI

 • Platesti numerar intreaga suma curierului la primirea produselor, curierul eliberand chitanta pentru suma primita
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele

Plata avans + ramburs pentru comenzi mai mari de 2.000 LEI

 • Platesti cu Ordin de Plata sau Foiae de Varsamant un avans de 50% din valoare pe baza unei Facturi Fiscale de avans iar restul numerar la primirea produselor (dar nu mai mult de 5.000 LEI)
 • Cele doua facturi (de avans si finala) si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele, curierul iti elibereaza chitanta pentru suma platita numerar

Plata numerar pentru comenzi mai mici de 5.000 LEI

 • Platesti numerar la sediul NEOSIS intreaga valoare a facturii
 • La ridicarea produselor primesti Factura Fiscala, Chitanta sau Bon Fiscal si Certificatul de Garantie
 • In cazul echipamentelor care se aduc la comanda vei plati un avans de 50%

IMPORTANT!

 • Pentru produsele care se aduc la comanda (marcate pe site cu Disponibilitate: La comanda, plata se face intotdeauna in avans 100% (cu OP) iar returnarea nu este acceptata. Daca este necesar, cereti informatii suplimentare despre aceste produse, inainte de a face comanda finala, pana sunteti sigur ca echipamentele in cauza sunt cele de care aveti nevoie.
 • Pentru comenzile cu livrari in localitati din afara retelei Fan Courier (in care se taxeaza km suplimentari), plata se face intotdeauna in avans 100% (cu OP, nu se accepta plata ramburs). Factura va include si valoarea transportului.

Daca din motive independente de NEOSIS nu se pot livra echipamentele in perioada stabilita de comun acord cu clientul iar acesta a achitat produsele in avans, NEOSIS va transfera in maxim 48 ore in contul clientului intreaga suma achitata de acesta.

Ce reduceri de preturi se aplica?

Urmatoarea grila de reduceri de preturi este valabila pentru clientii NEOSIS, persoane fizice si juridice, clienti noi sau vechi (client vechi este considerat cel care are cel putin o factura achitata catre NEOSIS). Reducerile se aplica in functie de valoarea unei facturi (facturile cu 1 produs in cantitate de 1 bucata nu intra in grila de reduceri indiferent de valoarea facturii). Sumele nu sunt cumulative (reducerile nu se aplica pentru mai multe facturi platite intr-o anumita perioada de timp). In cazul produselor care au inclusa o reducere de pret, acestea nu intra in calculul final al valorii la care se aplica reducerea. Sumele au TVA inclus.

 • factura intre 300 lei si 2.000 lei - fara reducere (clienti noi) si 2% reducere (clienti vechi)
 • factura intre 2.000 lei si 10.000 lei - reducere 5% (clienti noi si vechi)
 • factura peste 10.000 lei - reducere negociabila

Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei transportul este gratuit in reteaua Fan Courier. In cazul in care se face livrarea in afara retelei Fan Courier, clientul plateste integral valoarea transportului.

Ne rezervam dreptul de a anula grila de reduceri in cazul clientilor care returneaza echipamente in mod repetat si nejustificat.

Cum se face livrarea?

 • Produsele aflate pe stoc se pot ridica de la sediul NEOSIS sau expedia prin firma de curierat rapid Fan Courier in 1-2 zile de la primirea confirmarii platii (expediere=predare pachet reprezentantului firmei de curierat, livrarea catre cumparator se face a doua zi)
 • Produsele care nu se afla pe stoc se pot ridica de la sediul nostru sau expedia prin Fan Courier in 3-5 zile de la primirea confirmarii platii
 • Plati legate de transportul produselor: Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei NEOSIS asigura transportul prin Fan Courier, in reteaua de localitati acoperite de acesta (fara km suplimentari). In cazul in care clientul doreste livrarea in afara ariei de acoperire a firmei Fan Courier sau livrarea prin alt serviciu de curierat, clientul va suporta integral costurile transportului
  Pentru comenzi cu valoare mai mica de 1.000 lei toate platile legate de transportul produselor catre cumparator sunt suportate de acesta (taxele percepute de firma de curierat rapid); pentru localitatile aflate in afara retelei Fan Courier se percepe un tarif suplimentar pe fiecare km efectuat; puteti sa va faceti o calculatie a transportului aici Tarife Fan Courier
 • NEOSIS nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele deteriorari, furturi sau pierderi survenite in timpul transportului; optional cumparatorul poate asigura echipamentele la curierul rapid (aproximativ 1% din valoarea declarata)

Atentie !

 • Toate comenzile care se concretizeaza prin emiterea unei Facturi Proforma sunt considerate Comenzi Ferme
 • Produsele comandate sunt retinute la dispozitia clientului timp de 3 zile lucratoare (perioada egala cu valabilitatea facturii proforme emise). Daca la finalul acestui interval de timp nu se face dovada achitarii acestora, comanda se anuleaza.
 • Clientii care comanda produse cu plata in sistem ramburs (in baza unei Comenzi Ferme) si refuza primirea acestora, nu vor mai putea face alte comenzi catre NEOSIS.

Ce garantie am?

 • Toate produsele comercializate de NEOSIS au garantie cuprinsa intre 12-24 luni, conform certificatului de garantie; perioada de garantie este trecuta in dreptul fiecarui produs
 • Produsele care se intorc la NEOSIS pentru garantie vor fi insotite certificatul de garantie; pierderea Certificatului de Garantie atrage dupa sine pierderea garantiei
 • Echipamentele a caror forma fizica a fost alterata (cabluri taiate, echipamente desigilate sau lovite) sau care au fost instalate incorect (alimentare inversa, alimentare ce nu se incadreaza cu limitele prevazute in documentatia tehnica a produsului) ies automat din garantie
 • Clic aici pentru mai multe informatii si vizualizare Certificat de Garantie

Cum imi aleg echipamentele?

NEOSIS acorda pentru produsele comercializate suport tehnic gratuit (prin intermediul telefonului 0754 636 747 si email-ului Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in timpul programului de lucru) sau la sediul firmei intre orele 15:00-17:00 (pentru ultima situatie va rugam sa stabiliti o intalnire in prealabil)

Pot sa returnez echipamentele?

Produsele se returneaza/inlocuiesc numai in conformitate cu legislatia aflata in vigoare; cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru posibilele neconcordante aparute intre performantele tehnice ale echipamentelor si necesitatile de exploatare dorite (pentru evitarea acestei situatii va rugam sa apelati cu incredere la suportul tehnic oferit de personalul NEOSIS).

Sunt echipamentele noi?

Toate produsele cumparate din magazinul nostru sunt noi si se livrează impreuna cu certificat de garantie.
NEOSIS garanteaza autenticitatea si originialitatea produselor comercializate pe www.neosis.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

Sunt echipamentele sigilate?

Anumite echipamente presupun desigilarea ambalajului original pentru inscrierea numarului de inregistrare (s/n - serial number) in certificatul de garantie.

Sunt toate produsele pe stoc?

Dat fiind numarul mare de echipamente prezentate, va rugam sa solicitati informatii privind existenta pe stoc (expediere in 1-2 zile) sau in depozitele furnizorilor (expediere in 3-5 zile) pentru echipamentele solicitate.

Ce termeni si conditii de cumparare sunt?

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza siteul www.neosis.ro si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.
Efectuarea unei comenzi catre www.neosis.ro iindica faptul ca sunteti de acord cu respectarea conditiilor siteului www.neosis.ro pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.
Clic aici pentru a citi Termenii si Conditiile

Echipamente securitate

Producatori echipamente securitate


producatori echipamente de securitate

Transport inclus
prin Fan Courier pentru facturi >1000 lei

Reducere 5%
pentru facturi peste 2.000 lei

Prezentari video
pentru echipamente de securitate

Suport tehnic
pentru echipamentele comercializate

 
Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.
Detalii